Fenerbahçe, transfer rekoru için gün sayıyor: Ferdi Kadıoğlu...

Cüneyt Muharremoğlu
07.12.2022 - 12:13 | Son Güncellenme: 07.12.2022 - 12:18

Fenerbahçe'nin yükselen yıldızı Ferdi Kadıoğlu'na Avrupa'dan teklif yağıyor. Sarı lacivertiler, Ferdi Kadıoğlu'ndan minimum 25 milyon Euro gelmesini bekliyor.

Fenerbahçe, transfer rekoru için gün sayıyor: Ferdi Kadıoğlu...

Aygün ÖZİPEK -AJANSSPOR

Süper Lig'de 29 puanla lideri olan, Avrupa Ligi'nde grubunda birinci olarak son 16'ya kalan Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun çıkışı Avrupa devlerinin dikkatini çekti. Ocak ayında oyuncuyu transfer etmek isteyen takımlara, sarı lacivertliler "Sezon sonu görüşelim" yanıtını veriyor.

Milan ve Napoli, Fenerbahçe ile temasa geçti

Edinilen bilgiye göre Serie A ekiplerinden Milan ve Napoli, ocak ayında transferi bitirmek için hem Ferdi Kadıoğlu hem de Fenerbahçe ile temasa geçti.

"Sezon sonu  gelin" denildi

Devre arasında gelen tekliflere kapıyı kapatan Fenerbahçe yönetimi, görüşmeler için tarih olarak sezon sonunu verdi. 

İlgini Çekebilir
Alex de Souza Fenerbahçe'nin hocası olacak
Habere Git

Rekor bedelle satış

Fenerbahçe yönetimi, 2026 yılına kadar sözleşmesi olan Ferdi Kadıoğlu konusunda tok satıcıyı oynuyor ve futbolcuyu rekor bonservis bedeliyle satmayı planlıyor. Bu rakamın ise en az 25 milyon Euro olabileceği konuşuluyor. 

Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'nin başarısına odaklanmış durumda

Ferdi Kadıoğlu da gelen transfer tekliflerine kulaklarını kapamış durumda. Futbolcunun yakın çevresine Fenerbahçe'nin başarısına odaklanmış durumda olduğunu söylediği belirtiliyor.

Ferdi Kadıoğlu'nun sözleşmesinde serbest kalma bedeli yok

Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu ile yaptığı anlaşmada serbest kalma maddesi bulunmuyor. Bu da Kim Min Jae'de yaşanan senaryoyu imkansız kılıyor. Napoli, Günel Koreli futbolcunun serbest kalma maddesini kullanarak bu sezon başında transfer etmişti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin Aboubakar transferi Cristiano Ronaldo'ya bağlı!
Habere Git

Rekora kesin gözüyle bakılıyor

Fnerbahçe Başkanı Ali Koç, futbolcu satışlarındaki başarısıyla tanınıyor. Josef de Souza, Guilanno, Vedat Muriç, Eljif Elmas ve Kim Min Jae çift haneli bonservis bedeliye satılmıştı. Ancak Ferdi Kadıoğlu'nun gelecek gelirin bu oyuncuları geçmesi bekleniyor. Hatta Cenk Tosun'un elinde bulunan rekorun kırılacağı iddia ediliyor. Cenk Tosun Beşiktaş'tan Everton'a 22.5 milyon Euro'ya transfer olmuştu.

Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe performansı

Fenerbahçe kadrosunda en uzun süredir bulunan futbolcu olan Ferdi Kadıoğlu, bu sezon tüm kulvarlarda oynadığı 20 maçta 2 asist yaptı. NEC Nijmegen'den 2016'da 1.4 milyon Euro'ya transfer edilen milli oyuncu, Fenerbahçe kariyerinde ise toplam 120 maçta oynadı. 10 kez gol sevinci yaşarken 14 asist yapmayı başardı. 

Senin için hazırladığımız haberler