Fenerbahçe, Napoli'nin golcüsü Dries Mertens'in peşine düştü

01.05.2022 - 10:11 | Son Güncellenme: 01.05.2022 - 10:19

Süper Lig'de 2. sırada bulunan Fenerbahçe'de gelecek sezon için kadro planlamasına başlarken, İtalya'dan sarı lacivertliler için flaş bir transfer iddiası geldi.

Fenerbahçe, Napoli'nin golcüsü Dries Mertens'in peşine düştü

Kötü başladığı sezonda İsmail Kartal'ın takımın başına geçmesiyle yükselişe geçen ve Şampiyonlar Ligi ön eleme biletini almak isteyen Fenerbahçe'de, gelecek sezon hem ligde hem de Avrupa'da başarılı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Dries Mertens iddiası

A Spor'da yer alan habere göre; Hücum hattını güçlendirmek isteyen sarı-lacivertlilerin Dries Mertens'le ilgilendiği iddia edildi. 34 yaşındaki yıldızın Napoli ile olan sözleşmesi bu yaz sona eriyor.

Napoli ile anlaşamadı

İtalyan basınındaki iddialara göre; Mertens'in Napoli'yle 1 yıl daha sözleşme uzatma opsiyonu bulunsa da Belçikalı yıldızla maaş konusunda hala anlaşma sağlanamadı. Belçikalı yıldızın yeni bir maceraya hazır olduğu kaydedildi. 

34 maçta 13 gol, 2 asist 

Bu sezon Napoli'de 34 maça çıkan Mertens 13 gol 2 asistlik performans ortaya koydu..Mertens'in güncel piyasa değeri ise 5 milyon Euro olarak belirtiliyor. Belçika Milli Takımı ile 103 maça çıkan tecrübeli hücum oyuncusu, 21 gol atma başarısı gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler