Fenerbahçe Allahyar transferini açıkladı

Feride Kara
31.01.2022 - 19:13 | Son Güncellenme: 01.02.2022 - 01:07

Fenerbahçe İranlı futbolcusu Allahyar Sayyadmanesh'in sezon sonuna kadar Championship takımlarından Hull City’e kiralandığını resmi olarak açıkladı.

Fenerbahçe Allahyar transferini açıkladı

Fenerbahçe, Allahyar Sayyadmanesh'i sezon sonuna kadar Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship takımlarından Hull City’e kiraladı.

Fenerbahçe'den açıklama

Fenerbahçe'den transferle ilgili olarak, "Futbolcumuz Allahyar Sayyadmanesh, sezon sonuna kadar Championship takımlarından Hull City’e kiralanmıştır.

Resmi imzaları bugün atılıp transfer süreci tamamlanmış olan sporcumuza başarılar diliyoruz." açıklamasını yaptı. 

Ukrayna'da 17 gol

2020'de Fenerbahçe'den Zorya Lugansk'a kiralık olarak transfer olan Allahyar Ukrayna ekibinde 50 maçta 17 gol ve 7 asistlik performans göstermişti.

Allahyar'a çok inanıyorum. Yeni Salah olabilir

Hull City'i satın aldıktan sonra ilk transferini Sheffield United'dan Regan Slater' alarak yapan Acun Ilıcalı ikinci transferini ise Fenerbahçe'den Allahyar Sayyamanesh'i alarak yaptı. Ilıcalı yeni takımında transferler için çok uğraş verdiklerini açıklarken Allahyar için "Allahyar'a çok inanıyorum. Yeni Salah olabilir" ifadelerini kullandı. Ilıcalı Allahyar'ın İngiltere'de olduğunu ve sağlık kontrolünden geçtiğini belirtti.

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı ve Allahyar Hull City çimlerinde
Habere Git

750 bin euro'ya Fenerbahçe'ye gelmişti

Allahyar Fenerbahçe'ye 2019-2020 sezonu öncesi İstiklal'den 750 bin euro karşılığında transfer olmuştu. İranlı oyuncu, kiralık olarak forma giydiği Zorya'da 24 maçta 9 gol - 4 asistle oynamış, Ocak ayında Fenerbahçe'ye geri dönmüştü. Hull City'i Acun llıcalı'nın alması ile Allahyar İngiltere'ye transfer oldu. 

Senin için hazırladığımız haberler