Allan Saint-Maximin Fenerbahçe'de! Anlaşma sağlandı, sözleşmesinin hazırlanması için talimat verdi

10.07.2024 - 13:38 | Son Güncellenme: 11.07.2024 - 08:20

Kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Suudi Arabistan'ın Al-Ahli kulübünde forma giyen 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin'in transferinde mutlu sona ulaştı. Fransız futbolcu sözleşmesinin hazırlanması için talimat verdi.

Allan Saint-Maximin Fenerbahçe'de! Anlaşma sağlandı, sözleşmesinin hazırlanması için talimat verdi

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Levent Mercan ve Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna kattıktan sonra transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli ile Fransız sol kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin için anlaşmaya vardı.

Kiralık geliyor, Fenerbahçe 4,5 milyon euro ödeyecek

İki kulüp Fransız futbolcunun kiralık transferi konusunda anlaşmaya vardı. Yıldız futbolcu yıllık 7milyon euro kazanacak. Bu paranın 4.5 milyon euroluk kısmını Fenerbahçe, kalan 2,5 milyon euroluk kısmı ise Al-Ahli tarafından karşılanacak.

Satın alma önceliği Fenerbahçe'de

Fenerbahçe bu transfer için herhangi bi kirama bedeli ödemeyecek. Fransız futbolcunun satın alma zorunluluğu yok ancak öncelik sarı lacivertlilerde olacak. Fenerbahçe sezon sonunda 10 milyon euro ödediği takdirde Allan Saint-Maximin'i bonservisiyle kadrosuna katabilecek.

Sözleşmesini hazırlatıyor

Öte yandan Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Allan Saint-Maximin'in Temsilcisi, İstanbul'da hizmet veren, FIFA ve CAS ile çalışan bir hukuk bürosunu aradı ve sözleşmenin hazırlanması konusunda hukuki destek istedi. Oyuncunun sözleşmesi hazırlanıyor. 

Geçen sezon 4 gol ve 10 asist kaydetti

Fransız futbolcu, Suudi Arabistan ekibi ile geride kalan sezonda 31 maça çıktı. Allan Saint-Maximin bu karşılaşmalarda 4 gol ve 10 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler