Fenerbahçe transferi KAP'a bildirdi! İşte Tadic'in kazanacağı ücret

16.07.2023 - 22:07 | Son Güncellenme: 17.07.2023 - 00:18

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın da gündemindeki Dusan Tadic'i transfer etti. Sarı-Lacivertliler yeni transferi KAP'a bildirdi. İşte Tadic'in sözleşme detayları...

Fenerbahçe transferi KAP'a bildirdi! İşte Tadic'in kazanacağı ücret

AJANSSPOR HABER

Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sarı-Lacivertliler kadrosuna kattığı son oyuncuyu Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Fenerbahçe Tadic'i KAP'a bildirdi

Ali Koç yönetimi, Beşiktaş'ın da gündeminde yer alan Dusan Tadic'i sürpriz bir hamle ile kadrosuna kattı. Geçtiğimiz gün oyuncuyu Amsterdam'dan İstanbul'a davet eden Fenerbahçe, Tadic'in sağlık kontrollerinin ardından KAP açıklaması yaptı.

Tadic'e yıllık 4.2 milyon Euro!

Fenerbahçe, Dusan Tadic ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-Lacivertliler, Sırp yıldızın senelik 4.2 milyon Euro kazanacağını duyurdu.

İlgini Çekebilir
Koç ile Zaha Londra'da buluştu! İşte transfer zirvesinin detayları...
Habere Git

Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Dusan Tadic'in kulübümüze transferi konusunda kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuya 2023-2024 ve 2024-2025 sezonları için sezonluk 4.200.000 Avro ödenecektir" ifadeleri kullanıldı.

"Hoş Geldin Dusan Tadic!"

Sarı-Lacivertli kulüp, Dusan Tadic transferini, "Sarı Lacivert’imize Hoş Geldin Dusan Tadic!" ifadeleri ile duyurdu.

İlgini Çekebilir
Becao'nun eli kulağında! Koç'un jeti İtalya'da
Habere Git

Fenerbahçe'den 6. transfer

Fenerbahçe, Ali Koç dönemindeki 6. sezonunda transferde çok hızlı. Son olarak Dusan Tadic'i alan sarı lacivertliler daha önce de Ryan Kent, Edin Dzeko, Sebastian Szymanski, Alexander Djiku ve Umut Nayir'i transfer etti. Henüz transferin kapanmasına yaklaşık 2 ay var ama Fenerbahçe, 6 yeni isme imza attırdı.

Tadic'ten inanılmaz istatistik

2018 yılında Southampton'dan 13.7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Ajax'a transfer olan Dusan Tadic, geride bıraktığımız sezonda toplam 47 maça çıktı. 34 yaşındaki sol kanat, 13 kez rakip fileleri havalandırırken, 21 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

 

Öte yandan Dusan Tadic son 5 sezonda inanılmaz bir istatistiğe de imza attı. Tadic, 105 gol atarken, 105 de asiste adını yazdırdı.

Arda Güler'in 10 numarası Tadic'in!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Dusan Tadic, gelecek sezon Arda Güler'den boşalan 10 numaralı formayı giyecek.

Senin için hazırladığımız haberler