Fenerbahçe, Emre Mor transferini resmen açıkladı

29.06.2022 - 08:31 | Son Güncellenme: 29.06.2022 - 12:14

Yeni sezon öncesi Lincoln ve Bruma ile kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe, bir süredir uğraş verdiği Emre Mor transferinde mutlu sona ulaştı. İşte detaylar...

Fenerbahçe, Emre Mor transferini resmen açıkladı

Fenerbahçe, 24 yaşındaki kanat oyuncubu Emre Mor'un transferi için kulübü Fatih Karagümrük ve oyuncunun kendisi ile anlaştığını duyurdu.

Prensip anlaşmasına varıldı

Sarı lacivertli kulüpten saat 01.52'de yapılan açıklamada ''Kulübümüz, Emre Mor transferi için Fatih Karagümrük Kulübü ve oyuncunun kendisi ile prensip anlaşmasına varmıştır.'' ifadeleri kullanıldı. 

İşte Fenerbahçe'nin açıklaması

"Başka bir takımdan 10 milyon Euro teklifte gelse..."

Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, TRT Spor'a yaptığı açıklamada, "Emre Mor'un transferi konusunda Fenerbahçe ile prensipte anlaştık. Bu saatten sonra başka bir takımdan 10 milyon Euro teklifte gelse ben sözümü tutarım." dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe - Al-Shamal maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Habere Git

Emre Mor'un performansı

Sırasıyla Galatasaray, Olimpiakos ve Karagümrük'ta oynayan Emre Mor bu sezon sınıfı geçti. Süper Lig'de bu sezon 26 maça çıkan Emre Mor, 5 gol 3 asist yaptı. Türkiye Kupası'nda da 3 maça çıkan 24 yaşındaki yıldız 1 gol 1 de asist yapmayı başardı. Emre Mor bu sezon Fatih Karagümrük'te toplam 29 maça çıktı.

Emre Mor'un kariyeri

Kariyerinde FC Nordsjaelland, Olimpiakos Pire, Borussia Dortmund, Galatasaray ve Celta Vigo formaları giyen Emre Mor, son olarak Fatih Karagümrük kadrosuna dahil oldu.

Kariyeri boyunca toplam 133 maça çıkan Emre, 12 kez gol sevinci yaşadı, 12 kez de arkadaşlarına gol pası verdi.

 

A Milli Takım formasını da 15. defa giyme başarısı gösteren 24 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 1 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler