"Fenerbahçe, transferin son günü Vinicius Souza'ya teklif yaptı"

10.09.2024 - 11:59 | Son Güncellenme: 10.09.2024 - 12:10

Trendyol Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin eski yönetici Selahattin Bak, Sarı-Lacivertli kulübün transferin son günü Vinicius Souza'ya teklif yaptığını açıkladı.

"Fenerbahçe, transferin son günü Vinicius Souza'ya teklif yaptı"

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Selahattin Baki, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. Baki, Sarı-Lacivertlilerin Vinicius Souza ilgisi ve Sofyan Amrabat transferi hakkında dikkat çeken sözler söyledi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin Souza teklifini açıkladı

Selahattin Baki, Fenerbahçe'nin Championship ekibi Sheffield United'da forma giyen Vinicius Souza için yaptığı teklifi şu sözlerle açıkladı: "Fenerbahçe, Sheffield United forması giyen Vinicius Souza için teklifte bulundu. Bu teklif, İngiliz ekibinin 1 sene önce oyuncu için yaptığı yatırımın altında bir teklifti."

"Amrabat neticelendi, Souza beklentinin altında kaldı"

Sözlerine devam eden Baki, "Aynı zaman zarfında Fenerbahçe, Sofyan Amrabat transferinde son aşamadaydı ve Faslı futbolcu, Jose Mourinho'nun listesinin ilk sırasında yer alıyordu. Kısa süre içerisinde Amrabat transferi neticelendiği ve Souza için yapılan teklif, beklentinin altında kaldığı için oyuncunun transferi gerçekleşmedi" dedi.

12.5 milyon Euro'ya transfer oldu

Selahattin Baki'nin dile getirdiği 25 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Vinicius Souza, geçtiğimiz sezon 12.5 milyon Euro karşılığında Sheffield United'a transfer oldu.

İngiliz ekibiyle 42 maça çıkan Souza, 1 gol kaydetti.

Fenerbahçe, Sofyan Amrabat'ı ise 2 milyon Euro karşılığında zorunlu satın alma opsiyonuyla kadrosuna kattı. Faslı orta sahanın zorunlu opsiyonu ise 13 milyon Euro olarak açıklandı.

Senin için hazırladığımız haberler