"Fenerbahçe Türkiye'nin yüz akıdır"

13.05.2017 - 17:20 | Son Güncellenme: 13.05.2017 - 17:20

"Fenerbahçe Türkiye'nin yüz akıdır"

Ülker'e teşekkür!

"Amatör şubeye hep önem verdim. Hep 4. veya 5. oluyorduk. Yarışma takımımız yoktu. Ülker'le anlaşma yaptık. Ülker'in desteğiyle takımımızı yükselttik. Murat Ülker'e teşekkür ediyorum. O ve ailesi Fenerbahçe'ye sponsor olarak katkıda bulunmuştur. Salonumuzu hediye etmiştir. Bu böyle bilinmelidir. CSKA'nın kadro değeri 42 milyon dolarmış. Bunlar çok büyük paralar.

"Bundan sonra kalıcı başarılar..."

"Ülker'le birlikte çalışarak finansman sağladık. Obra dünyaca büyük antrenör. Arkadaşlık, takım  çalışması müthişti. Geçen sene 2.olduk. Bu sene de şampiyon olduk. Bundan sonra tesadüfi şampiyonluklar değil kalıcı başarılardır. Bu takım koçuyla oyuncusuyla böyle devam ederse iyi yerlere gelecektir. Ferit Şahenk destek verme konusunda iddialı, destek sağlayabilir. Bu takımın sıfır şampiyonluğu varken 12 13 şampiyonluk yaşattık Türkiye'de. Amatör branşlara destek olmak sanki bir suçmuş gibi gösterdiler. Çok eleştirdiler.

"Fenerbahçe dünyaya Türkiye'yi tanıtan kulüptür"

"Önümüzdeki yıl Belgrad'da inşallah yine biz kazanacağız. 217 ülkede yayınlanmış 2 milyar insanın seyrettiği söyleniyor. Bu ülke katkısını paralarla yapamazsınız. Fenerbahçe bugün bunu başarmıştır. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Bu takıma herkesin destek olup sahip çıkması lazım. Fenerbahçe Türkiye'nin yüz akıdır. Dünyaya Türkiye'yi tanıtan kulüptür. 

FETÖ için çarpıcı sözler!

"Futbol branşında kötü olabiliriz. Bizim yaşadığımız darbeleri kongrede tek tek anlatacağım. 2006'dan beri darbe yedik. Başarımız hep önlendi. FETÖ örgütü önledi. 2009'da da FETÖ önledi. 2011'de şampiyon olduk. Hepimizi hapse attılar. Fakat hepimiz dik durduk. Memleket elden gidiyor dedik. Mahkemede bunları da söyledik. 2 defa şampiyon olduk fakat Şampiyonlar Ligi'ne gidemedik. Maddi kayıplar oldu. Oyuncular gitmek istedi. Başka bir kulüp bunları yaşasaydı ortada hiçbir şey kalmazdı. Çok şey söyleyeceğim ama hepsini kongrede söyleyeceğim. Obradovic tercüman malzemeci emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum.

AJANSSPOR- Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kazanılan Avrupa Ligi şampiyonluğunun ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Devam edecek.

Devam edecek.

Devam edecek.

Devam edecek.

Devam edecek.

Senin için hazırladığımız haberler