Fenerbahçe üç transfer daha istiyor

30.09.2020 - 15:32 | Son Güncellenme: 30.09.2020 - 15:33

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'de transfer harekatı sürüyor. Son olarak kadrosuna Aston Villa'dan Samatta'yı katan Fenerbahçe üç futbolcuyu daha transfer edecek. İşte detaylar...

Barış ŞEHİRLİOĞLU - AJANSSPOR

Fenerbahçe yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla girdi. Kadronun büyük çoğunluğunu değiştiren sarı lacivertliler 14 oyuncu transfer etti.

Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Filip Novak, Barış Sungur, Jose Sosa, Sinan Gümüş, Lemos, Enner Valencia, Mame Thiam, İsmail Yüksek, Marcel Tisserand, Nazım Sangare ve Mbwana Samatta şu ana kadar kadroya katılan oyuncular oldu.

Fenerbahçe’nin transferde durmaya niyeti yok. 1 forvet, 1 kanat bir de ekonomik şartlara göre 10 numara pozisyonu oyuncusunu renklerine bağlamayı planlayan sarı lacivertliler kadroda düşünülmeyen isimler ile yollarını ayıracak.

Mauricio İsla, Tolgay Arslan, Jailson, Mehmet Ekici, Hasan Ali Kaldırım, Mevlüt Erdinç, Vedat Muriç, Alper Potuk, Michael Frey (kiralık), Miha Zajc ve Erten Ersu kanarya’ya veda eden oyuncular oldu.

Kadroda bulunan Mathias Zanka, Nabil Dirar, Garry Rodrigues ve Allahyar gönderilmeye çalışılıyor. Türkiye’de 5 Ekim’de sona erecek transfer döneminin bitmesine 5 gün kalan takımdan ayrılmaya en yakın isimler Dirar ve Allahyar. Rodrigues sarı lacivertli yönetimi zorluyor. Büyük umutlarla Al Ittihad’dan 2 yıllığına geçen sezon kiralanan tecrübeli futbolcu İstanbul’dan ayrılmaya sıcak bakmıyor.

Takımda yer verilmesi düşünülmeyen ve Olympiakos’un oyuncuyu istemesine karşın Rodrigues gitmemek için kararlı duruş sergiliyor. 29 yaşındaki futbolcu ikna edilmeye çalışılıyor.

Fenerbahçe Samatta’nın yanına yapılacak forvet transferinde ise yüksek maliyetli bir oyuncu düşünmüyor. Sarı lacivertliler Aytemiz Alanyaspor’da geçen sezon başarılı bir performans ortaya koyan bonservisi elinde olan Papiss Cisse’yi kadrosuna katacak. Kanat transferine harcama yapmayı planlayan Fenerbahçe yönetimi Roma’nın oyuncusu Diego Perotti için tedbirli davranıyor. Sarı lacivertliler Arjantinli oyuncunun sakatlık geçmişi ve 2 sezonda yaklaşık 40 maç kaçırmasından dolayı transferi ağırdan alıyor. Listede bulunan adaylar arasından sportif direktör Emre Belözoğlu ve teknik direktör Erol Bulut kadroya katılacak oyuncu için karar verecek.

Senin için hazırladığımız haberler