Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi kadrosu için karar verecek!

01.02.2019 - 14:42 | Son Güncellenme: 01.02.2019 - 17:42

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi kadrosu için karar verecek!

Fenerbahçe ara transfer döneminde Sadık Çiftpınar, Victor Moses, Tolgay Arslan, Serdar Aziz ve Mija Zahj'ı renklerine bağladı. Diego Reyes, Yiğithan Güvenli, Aatıf Chahechouhe ve Barış Alıcı ile ise yollarını ayırdı.

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi kadrosu için bu gece 00.00'a kadar karar verecek. Peki Sarı-Lacivertlilerin UEFA Avrupa Ligi kadrosuna kimler eklenecek? 

Sadık Çiftpınar, Victor Moses, Tolgay Arslan, Serdar Aziz ve Mija Zahj Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi kadrosuna eklenebilecek mi?

Kadroya yalnızca 3 oyuncu ilave etme hakkı olan Ersun Yanal'ın kararını hangi futbolculardan yana kullanacağı merak konusu. Ayrıca şu an as kadroda yer alan Mehmet Ekici, Nabil Dirar ve Roberto Soldado da kadroda bulunmuyor. İşte detaylar...

İlk yarıda ligi beklenmedik bir yerde bitiren Fenerbahçe, ara transfer döneminde 5 oyuncuyu renklerine bağlayarak taraftarlarını tekrar heyecanlandırdı.

Bu gece yarısına kadar UEFA Avrupa Ligi kadrosunu belirlemek zorunda olan Fenerbahçe'nin 3 kişilik yeni eklenecek kontenjanına 8 adayı var. O adaylar şöyle:

Sadık Gürpınar

Victor Moses 

Serdar Aziz

Tolgay Arslan

Miha Zahc

Berke Özer

Ferdi Kadıoğlu

Tolga Ciğerci

Roberto Soldado

Carlos Kameni

Nabil Dirar

Mehmet Ekici

Fenerbahçe'nin sezon başında vermiş olduğu UEFA kadrosu şöyle:

Kaleci: Volkan Demirel, Harun Tekin, Erten Ersu

 

Defans: Hasan Ali Kaldırım, Mauricio Isla, Diego Reyes, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Roman Neustaedter, Martin Skrtel, Yiğithan Güveli

 

Orta Saha: Mehmet Topal, Alper Potuk, Barış Alıcı, Jailson Marques Siqueira, Yassine Benzia, Aatıf Chahechouhe, Mathie Valbuena, Oğuz Kağan Güçtekin, Elif Elmas

Forvet: İslam Slimani, Michale Frey, Andre Ayew

Senin için hazırladığımız haberler