Fenerbahçe ile Anılan Naby Keita, Werder Bremen'e Transfer Oldu

Orhan Gülek
09.06.2023 - 15:18 | Son Güncellenme: 09.06.2023 - 15:33

Fenerbahçe ve Galatasaray'a da yazılan Naby Keita'nın yeni takımı resmen belli oldu. Liverpool'dan ayrılan Naby Keita, Bundesliga eki Werder Bremen'e transfer oldu.

Fenerbahçe ile Anılan Naby Keita, Werder Bremen'e Transfer Oldu

AJANSSPOR - HABER

İngiltere Premier League ekibi Liverpool'dan ayrılığını açıklayan Naby Keita'nın yeni takımı belli oldu. Adı Fenerbahçe'yle de anılan Naby Keita, Bundesliga'nın yolunu tuttu.

Werder Bremen, Keita için bonservis ödemedi

2018-19 sezonu başında Leipzig'ten Liverpool'a 60 milyon Euro karşılığında transfer olan Naby Keita geçtiğimiz günlerde İngiliz ekibine veda etmişti. Boşan çıkan Naby Keita, Werder Bremen formasıyla Bundesliga'ya geri döndü. Alman temsilcisi, 28 yaşındaki orta saha oyuncusunu bonservissiz olarak transfer ettiğini resmen duyurdu.

Naby Keita: "Werder Bremen'in oyun fikri beni ikna etti"

Transferi sonrası açıklama yapan Naby Keita, "Bremen'deki yeni rolümü dört gözle bekliyorum" ifadelerini kullandı. Deneyimli futbolcu, "Werder Bremen'in oyun fikri beni ikna etti. Teknik direktörümüz takıma yardımcı olabileceğimi hissettirdi. Burası özel bir kulüp ve felsefesi bana uyuyor. Benim için doğru hamle." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye 28'lik orkestra şefi!
Habere Git

Liverpool'da beklentileri karşılayamadı

Eski Red Bull Leipzig'in yıldızı 2018'de 60 milyon euro karşılığında transfer olduğu Liverpool'da sakatlıklar nedeniyle bekleneni verememişti.  İngiliz ekibinde ise bu sezon 13 resmi maçta forma giyebildi.

Kanarya'nın transfer radarındaydı

Spor Toto Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, gelecek sezon için orta saha bölgesine Naby Keita'yı radarına almıştı.

Naby Keita'nın performansı

Liverpool, 5 yılda sakatlığı sebebiyle 85 maçta oynamayan oyuncuyla yeni kontrat yapmayacağını duyurmuştu. Gineli oyuncu, ülkesinin milli takımında 52 karşılaşmada görev aldı. Bu maçlarda 12 gollük katkı verdi. Naby Keita'nın güncel piyasa değeri 17 milyon euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler