Fenerbahçe üyelik ücreti ne kadar?

26.04.2021 - 18:08 | Son Güncellenme: 25.06.2021 - 17:55

Takım üyeliği son dönemde bir hayli popülerleşiyor. Ancak, üyeliğin ücretli olduğu da bilinen bir gerçek. Peki, Fenerbahçe üyelik ücreti ne kadar?

Fenerbahçe üyelik ücreti ne kadar?

Tuttuğu takımı maddi ve manevi anlamda desteklemek isteyen bireyler, takımların belirlediği üyelik ücretlerini sorguluyor. Her takımın yıllık, aylık veya belirli bir zaman aralığını kapsayan üyelik ücreti ve aidatı bulunmaktadır. Bu rakamlar, takımdan takıam değişebileceği gibi paket olarak da değişiklik gösterebilir. Peki, Fenerbahçe üyelik ücreti ne kadar? 2021 yılında üyelik ücretlerinde herhangi bir değişiklik yapıldı mı?

Fenerbahçe üyelik ücreti 2021

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinde yapılan bilgilendirmeye göre, Fenerbahçe üyelik ücreti 15 bin Türk Lirası civarındadır. Bu rakam giriş ücreti olmakla birlikte zaman içerisinde değişiklik arz edebiliyor.

 

Ödeme yöntemleri neler?

Kulübün veznesinden nakit ödeme yapılabileceği gibi banka hesaplarına da doğrudan belirlenen miktarı yatırabilirsiniz. Bunun dışında belirlenen ücretin tek kalemde ödenmeyip, 6 taksite varıncaya kadar değişik seçenekler barındırdığı unutulmamalı.

Üyelik başvurusu için hangi belgeler gerekiyor?

Fenerbahçe üyesi olmak istiyorsanız, aşağıda yer alan belgeleri eksiksiz biçimde toplamanız şart;

  • Üyelik dilekçesi ve üye müracaat formu
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • 1 adet fotoğraf
  • Adli Sicil Belgesi (son 6 ay içinde alınmış olmalıdır)
  • 2 kulüp üyemizin veya temsilci üyemizin referans imzası (Üye müracaat formunun, hakkınızda   bilgi alınacak kişiler kısmına)
  • KVKK Formu

Fenerbahçe üyelik aidat ücretleri ne kadar oldu?

Fenerbahçe Spor Kulübü, Olağan Seçimli Genel Kurulu yapıldı. Kurulda üyelik aidatları ücretleri hakkında da konuşuldu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ''Kaldığımız yerden devam edelim. Hassas bir konu biliyorum. Kongre üyelerimizin de çorbada tuzu olması lazım. Kongre üyelerimizin de Fenerbahçe’ye destek olması lazım. Siz Fenerbahçe’nin temsilcilerisiniz. Bize göre doğru rakam 500 liradır. Herhangi bir emrivaki de yapmak istemiyoruz. Onun için Vefa Başkan iki rakam için el kaldırılsın dedi. Görünen o ki kafa kafaya gidiyor'' dedi.  Alınan karar sonrası oyçokluğu ile sarı - lacivertlilerde yıllık üyelik aidatı, oy birliğiyle 50 liradan 500 liraya yükseltildi.

 
 

Senin için hazırladığımız haberler