Fenerbahçe, Valbuena'yı gözlüyor

21.11.2017 - 15:04 | Son Güncellenme: 21.11.2017 - 15:04

Fenerbahçe'de Valbuena da geldiğinde takımın gücünün daha da artacağı hesaplanıyor. Yeni Fenerbahçe'de Giuliano da yerini koruyacak ve Antalyaspor maçında da forvet arkasında olacak.

Fenerbahçe'de tek hedef, Sivasspor karşısında elde edilen farklı galibiyetle oluşan olumlu havayı, Antalyaspor deplasmanından da 3 puanla dönerek sürdürmek.

Rakiplerin de puan kaybettiği haftada kazanarak zirve yarışına yeniden tutunan sarı lacivertlilerde moraller yerinde.

Teknik Direktör Aykut Kocaman ise sezon başındaki kendinden emin takım görüntüsüne dönmek için bazı değişikliklere gidebilir.


TOPAL-SOUZA İKİLİSİNE DEVAM



Sivasspor karşısında orta alanda Mehmet Topal-Josef De Souza birlikteliği ile Giuliano'nun etkinlik alanının arttığını düşünen Kocaman, Antalyaspor maçında da bu düzene devam edecek.

Takımın ofansif görüntüsünden memnun kalan Kocaman, sakatlık yaşayan Mathieu Valbuena'nın da dönüşü ile birlikte daha etkin bir hücum hattı kuracağı düşüncesinde.

Roman Neustadter'e ise yeniden kulübe yolu gözüküyor.Antalya deplasmanında tandemi Neto ve Skrtel ikilisinin doldurması bekleniyor.

Sezon başında savunmadaki ve önlibero pozisyonundaki ikiliyi sabit tutarak, beklerin de katıldığı toplu hücum sistemini planlayan tecrübeli teknik adam, Antalya deplasmanın da da bu kurguyu deneyecek.

Kocaman'ın hedefinde rakibe önde basan ve ceza sahasına çok adamla girerek skor gücü yüksek bir Fenerbahçe yaratmak var. (beIN Sports)

Senin için hazırladığımız haberler