Fenerbahçe Ve Ergin Ataman İstedi Anadolu Efes Transfer Ediyor

Burak Alaca
04.07.2023 - 20:30 | Son Güncellenme: 04.07.2023 - 20:52

Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko ve Panathinaikos BC'nin istediği Cazoo Baskonia forması giyen 28 yaşındaki Amerikalı guard Darius Thompson'u transfer ediyor.

Fenerbahçe Ve Ergin Ataman İstedi Anadolu Efes Transfer Ediyor

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Ananadolu Efes takımdan ayrılıp NBA yolunu tutan Sırp guard Vasilije Micic'in yerini doldurmak için transferde Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos BC ve Fenerbahçe Beko'ya çalım atıyor.

Darius Thompson, Anadolu Efes'te

Emiliano Carchia'nın haberine göre Anadolu Efes, EuroLeague ekibi Cazoo Baskonia'nın formasını giyen 28 yaşındaki Amerikalı guard Darius Thompson ile çok yıllı bir sözleşme üzerine anlaşma sağladı.

Efes bonservis ödeyecek

Darius Thompson'un İspanyol ekibi ile sözleşmesi gelecek sezon tamamlanıyor. Yıldız oyuncunun transferi için Anadolu Efes, Baskonia'ya çıkış ücreti olarak 600 bin Euro ödeyecek.

İlgini Çekebilir
Ataman'lı Panathinaikos transferde Sırp devlerini mesken tuttu!
Habere Git

İlk sezonunda orkestranın şefi oldu

EuroLeague'deki ilk sezonunda Baskonia forması ile 28 maça çıkan Thompson; 12.6 sayı, 6.7 asist, 1.7 top çalma  ve 3.2 ribaund ortalamalarıyla etkileyici bir ilk yıl geçirdi. Avrupa basketbolunun bir numaralı organziasyonunda asist krallığı unvanını kazanan Amerikalı guard aynı zamanda sezonun en iyi 2. beşine seçildi.

İtalyan pasaportu İtalyan ekiplerini peşine taktı

Yaz aylarında İtalyan pasaportu alması beklenen 1.93'lük oyun kurucunun ismi bu haberin ardından EuroLeague'in İtalyan ekipleri Virtus Bologna ve Olimpia Milano ile ciddi şekilde anılmıştı. 

Ergin Ataman ve Fenerbahçe'ye Efes engeli

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Fenerbahçe, Darius Thompson transferi için çalışmalarını yürütüyordu. Geçtiğimiz günlerde başarılı oyun kurucunun ismi Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Yunan ekibi Panathinaikos BC ile ile de anılmıştı.

İlgini Çekebilir
Anadolu Efes'ten Fenerbahçe'ye tebrik!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler