Fenerbahçe ve Başakşehir transferde karşı karşıya...

04.01.2021 - 15:29 | Son Güncellenme: 04.01.2021 - 15:34

Son dakika transfer haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir, Fransa Ligi takımlarından Le Have forması giyen milli futbolcu Ertuğrul Ersoy'u transfer listesine aldı. İşte detaylar...

Fenerbahçe ve Başakşehir transferde karşı karşıya...

AJANSSPOR-HABER

Savunma arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, rotasını Fransa'ya çevirdi.

Kanarya, Ertuğrul Ersoy'u gündemine aldı

Fanatik'te yer alan habere göre; sportif direktör Emre Belözoğlu önderliğinde ara transfer hamlelerine başlayan Fenerbahçe, sürpriz bir isimle temasa geçme hazırlığında. Savunmada alternatif isimlerle sezonun ikinci yarısında şampiyonluk yarışı vermek isteyen Sarı-Lacivertliler, kariyerini Fransa'da sürdüren savunma oyuncusu Ertuğrul Ersoy'u gündemine aldı.

Başakşehir devrede

Fransız ekibi Le Havre'ın zirve yarışından uzaklaşmasının ardından ara transfer döneminde ayrılmasına onay verdiği Ertuğrul için ciddi bir diğer taliplinin de Başakşehir olduğu ifade ediliyor.

Skrtel sakatlanınca...

Martin Skrtel'in sakatlığı nedeniyle sezonu kapatmasının ardından defans hattını takviye etmeyi planlayan Başakşehir'in, Ertuğrul Ersoy'un transfer şartlarını araştırdığı, önümüzdeki günlerde somut hamleler atılacağı ileri sürülüyor.

Fransız ve İtalyan kulüpleri takipte

Ertuğrul'a bazı Fransız ve İtalyan kulüplerinin de ilgisinin olduğu, mevcut şartlarda genç yıldızın Le Havre macerasına nokta koymaya çok sıcak baktığı ifade ediliyor.

 

Sözleşmesi ne zaman sona eriyor?

Öte yandan kulübüyle olan sözleşmesi 2023 yılına kadar devam eden 23 yaşındaki savunma oyuncusu; bu sezon 12 maçta forma giydi. 

Senin için hazırladığımız haberler