Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin Gündemine Gelmişti Şimdi Antalyaspor Peşinde

Burak Alaca
05.06.2023 - 22:50 | Son Güncellenme: 05.06.2023 - 22:57

Sezon başında Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın gündemine gelen Reading’in golcüsü Lucas Joao, Antalyaspor’un radarına girdi. Akdeniz ekibi, Angolalı golcüyle ilk temasını kurdu.

Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin Gündemine Gelmişti Şimdi Antalyaspor Peşinde

KORAY GEÇGEL - AJANSSPOR

Haji Wright ile yollarını ayırması beklenen Antalyaspor, yeni sezon için forvet arayışlarını sürdürüyor. Henüz resmi açıklama gelmese de sportif direktör olarak anlaşma sağlanan Mert Çetin, çalışmalara başlarken, İngiltere Championship ekiplerinden Reading forması giyen Lucas Eduardo dos Santos Joao için ilk temasını kurdu. 

Görüşmeler başladı

Pek çok ismin bulunduğu geniş bir liste üzerinde çalışan Kırmızı-Beyazlılar, ilk olarak Lucas Joao’yu gündemine aldı. 29 yaşındaki futbolcunun taleplerini alan Kırmızı-Beyazlılarda bu transfer için henüz somut bir gelişme olmadığı, ancak görüşmelerin devam edeceği de gelen haberler arasında yer aldı. 

Reading'ten ayrıldı

Kariyerine Portekiz ekiplerinden Nacional’de başlayan 29 yaşındaki futbolcu, Sheffield Wednesday, Blackburn Rovers ve Reading formalarını terletti. 2019 yılında Reading’e transfer olurken 5.4 milyon Euro ödenen Angolalı futbolcu, sözleşmesini tamamladı ve boşta bulunuyor. 

İlgini Çekebilir
Antalyaspor’un Japon futbolcusuna Portekiz’den talip çıktı
Habere Git

11 gole katkı yaptı

Bu sezon ligde 34 maça çıkan Joao, 11 gole katkı sağladı. Bin 874 dakika sahada kalan başarılı futbolcu, 7 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. 

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin gündemine gelmişti

Golcü futbolcu, sezon başında Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gündemine geldi. Siyah-Beyazlıların 2.9 milyon Euro’luk bir teklif sunduğu iddia edilmişti. Fenerbahçe'de ise Jorge Jesus'un talep ettiği, ancak sonrasında Michy Batshuayi transferinin gerçekleştiği basında yer alan haberler arasında yer almıştı.

Senin için hazırladığımız haberler