Fenerbahçe ve Beşiktaş'a rakip çıktı! Canlı yayında açıkladı...

31.12.2018 - 17:57 | Son Güncellenme: 02.01.2019 - 01:46

Fenerbahçe ve Beşiktaş'a rakip çıktı! Canlı yayında açıkladı...

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak transfer çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ali Ravcı'nın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Başarımızın sürekli olmasını temenni ediyorum. Bu takımda 5. sezonum. Bu 5 sezon boyunca bir hafta tatil yapmadım. Yaşanan başarılar bizi tatilden daha çok mutlu ediyor.

Sadık Çiftpınar'ı hangi takımlar istiyor?

Sadık ile alakalı transfer haberleri doğru. Başkanımız isteyen kulüplerle görüşüyor. Hem Sadık'ın hem de kulübün yararına olacak bir anlaşma yapmak istiyoruz. Sadık'ı 2. ligdeyken transfer etmiştik. Onun arkasında durduk. Yüzümüzü kara çıkartmadı. Büyük takımlardan birine gitmesi bize gurur verir. Yeni Malatyaspor'un da faydasını düşünmek zorundayız.

Fenerbahçe ve Beşiktaş dışında Galatasaray ile ilgili bir gelişme oldu. Başkanımız 3 takım ile görüşüyor. Bu olmayabilir de, her şey olabilir. Biz Sadık'ın önünü açmak istiyoruz. Şu anda netleşen bir durum söz konusu değil.

Transfer görüşmelerinde maddi ve takas anlamında da konuşulur. Başkanımız bu konuda kararı verirken Evkur Yeni Malatyaspor'un da haklarını gözetecek. Basında çıkan takas iddiaları da doğru.

"Boutaib'e de teklifler var..."

Boutaib'e yurtdışında da teklifler var. İyi bir teklif olduktan sonra kabul ederiz. Yeter ki kulüp menfaatleri ön planda olsun. Medipol Başakşehir ile ilgili bir gelişme olduğu doğru ama şu an yok.

Bütün oyuncularımızla gönül birlikteliğimiz var. Bugüne kadar gelip giden bütün oyuncularımızla ağabey-kardeş ilişkimiz oldu. Kulübün başarısındaki en önemli etken, aile ortamıdır.

Sadık hangi takımı istiyor?

Sadık da büyük takımlardan birinde oynamak istiyor. Bu da en doğal hakkı. 'Yeni Malatyaspor bana çok şey kattı, kulübün menfaatleri doğrultusunda gitmek istemiyorum.' dedi. Bir tercihi var ama onu söylemek doğru olmaz. Sadık'ın gittiği takımda oynayabileceğini ve çok daha başarılı olacağını düşünüyorum.

Yeni Malatyaspor transfer yapacak mı?

Eksik mevkilerimizi belirledik. Transfer sadece eksik yerleri kapatmak için değil, içerideki rekabeti artırmak için de yapılabilir. Eksik mevkilerimize takviye yapacağız. 

Senin için hazırladığımız haberler