Fenerbahçe ve Galatasaray aynı golcünün peşinde!

09.08.2021 - 16:18 | Son Güncellenme: 09.08.2021 - 16:22

Transfer haberleri… Yerli rotasyonunda oynayacak isimleri artırmak isteyen Fenerbahçe ve Galatasaray, AZ Alkmaar'dan Yusuf Barası'nın peşinde.

Fenerbahçe ve Galatasaray aynı golcünün peşinde!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’in ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray’da transferf çalışmaları sürüyor. Her iki ekip de Avrupa’dan gelecek vadeden Türk futbolcuları yakından takipte. Yerli rotasyonunun önem kazanmasıyla gurbetçi futbolculara olan ilgi ise iyice arttı.

Yusuf Barası için görüşmeler başladı 

Bu isimlerden biri de Yusuf Barası. Ümit Milli Takım formasını giyen AZ Alkmaar'ın genç forveti için görüşmeler başladı. 18 yaşındaki oyuncu haziran ayının başında yine Hollanda’da oynayan Oussama Tannane ile birlikte Türkiye'ye gelmiş ancak herhangi bir takımla anlaşmamıştı.

Ajax ve PSV'nin de gözü üzerinde

Damga’nın haberine göre, son yıllarda alt yapılarından önemli isimleri çıkaran Ajax ve PSV Eindhoven'ın da Yusuf Barası için devrede olduğu öğrenildi. İki dev ekip gurbetçi forveti ikinci ligde mücadele eden genç takımları için düşünüyor. Daha sonra ise performansına göre A takıma almayı planlıyorlar. 

Bingöllü bir ailenin çocuğu olan Yusuf Barası geçen sezon AZ Alkmaar’ın ikinci takımında oynayıp 20 maçta 5 gol attı. Genç futbolcunun transferde nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor. 

Senin için hazırladığımız haberler