Fenerbahçe ve Galatasaray da istemişti... Avrupa devleri Berkay Yılmaz'ın peşinde

Akın Ungan
11.05.2024 - 00:56 | Son Güncellenme: 11.05.2024 - 01:06

Daha önce Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da ilgilendiği Freiburg forması giyen genç sol bek Berkay Yılmaz, Avrupa kulüplerinin transfer listesine girdi.

Fenerbahçe ve Galatasaray da istemişti... Avrupa devleri Berkay Yılmaz'ın peşinde

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Bundesliga temsilcisi Freiburg'un altyapısından yetişen ve U-19 takımında forma giyen Berkay Yılmaz Avrupa’daki büyük takımların dikkatini çekti. 

İspanya ve İtalya’dan talipleri var

Skysport’un haberine göre 19 yaşındaki yetenekli oyuncuyu Milan, Juventus, Atletico Madrid, Sevilla ve Real Betis gibi takımlar izliyor. Bu takımlar genç yıldız adayının durumunu yakından takip ediyor. Serie A ekiplerinden Milan, Berkay Yılmaz’ın oyun profilinin İtalya’ya uygun olduğunu düşünüyor.

Fenerbahçe ve Galatasaray da ilgilendi

Fenerbahçe ve Galatasaray da Ümit Milli Takımı'nda boy gösteren futbolcu için Freiburg’un kapısını kış transfer döneminde çalmış ama genç yeteneğin ülkemize transferi gerçekleşmemişti.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da hedef İlkay Gündoğan!
Habere Git

Antalyaspor da ilgilendi

Öte yandan Koray Geçgel'in haberine göre Antalyaspor da 19 yaşındaki sol bek ile ilgilendi ama fiyat konusunda anlaşılamadı. Antalyaspor Futbol Şube Sorumlusu Deniz Ali Yeşil, konu üzerine “Berkay Yılmaz artık gündemimizde değil. Verecek o kadar paramız yok” açıklamasını yaptı.

Freiburg sözleşme uzatmak istiyor

Haberde yer alan bilgiye göre Freiburg, 19 yaşındaki futbolcu ile sözleşme uzatıp Berkay Yılmaz’ı A takım kadrosuna dahil iletmek istiyor.

Berkay Yılmaz'ın bu sezonki performansı

Bu sezon 16 maça çıkan Berkay Yılmaz, 1 gol, 4 asist kaydetti. 3 maçta sarı kart gören Berkay, 1 mücadelede ise direkt kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler