Lyon'dan Kadewere ve Cenk Özkaçar Galatasaray ve Fenerbahçe'ye Önerildi

Akın Ungan
23.07.2022 - 15:07 | Son Güncellenme: 23.07.2022 - 15:27

Lyon'un golcüsü Tino Kadewere ve stoperi Cenk Özkaçar, menajerler tarafından Süper Lig'in büyükleri Fenerbahçe ve Galatasaray'a önerildi. İşte detaylar.

Lyon'dan Kadewere ve Cenk Özkaçar Galatasaray ve Fenerbahçe'ye Önerildi

Marcao'nun takımdan ayrılması ile stopere bir futbolcu daha almak isteyen Galatasaray, Kim Min-Jae ile ayrılık hazırlığında olan ve geçtiğimiz Dinamo Kiev maçında Serdar Aziz'in beklenmeyen sakatlığından sonra savunmacı arayışına giren Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi.

Yeni sezon hazırlıklarını şampiyonluk parolası ile sürdüren Fenerbahçe ve Galatasaray, transferde karşı karşıya geldi. Savunma bölgesine takviyede bulunmak isteyen iki dev kulüp, Lyon'un Türk stoperi için yarış içinde.

Cenk Özkaçar iki ezeli rakibe önerildi

Nafi Alpay'ın haberine göre Fransa'da tatmin edici bir performans gösteremeyen Cenk Özkaçar, menajerler aracılığıyla Galatasaray ve Fenerbahçe'ye önerildi. Geçtiğimiz sezon Belçika'nın Leuven kulübünde forma giyen 21 yaşındaki stoper, 34 maçta 2 gol attı. Cenk, 4 defa da sarı kart gördü.

Menajerlerden Galatasaray'a forvet

Öte yandan Nafi Alpay'ın haberinde, menajerler tarafından önerilenler arasında Lyon'un santrforu Tino Kadewere de bulundu. Sarı-Kırmızılı ekibe önerilen golcü oyuncu, geçen sezon görev aldığı 20 karşılaşmada 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 26 yaşındaki forvet, 1 defa kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler