Fenerbahçe ve Galatasaray'a Kötü Haber! Eski Beşiktaşlı'nın Transferi Olmadı...

Akın Ungan
28.01.2022 - 15:18 | Son Güncellenme: 28.01.2022 - 15:45

Ara transfer döneminde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gündeminde olan eski Beşiktaş oyuncusu Mohamed Elneny'den ezeli rakiplere kötü haber geldi. İşte detaylar...

Fenerbahçe ve Galatasaray'a Kötü Haber! Eski Beşiktaşlı'nın Transferi Olmadı...

Spor Toto Süper Lig'de beklenen performansı gösteremeyen ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray, ara transfer dönemini iyi değerlendirerek, kadrolarına takviye yapmak istiyor. Yapılacak eklemeler ile alternatifli ve güçlü bir yapı kurmak isteyen kulüpler, Beşiktaş'ın eski oyuncusuna talip oldu.

Transfer olmadı

İngiliz basında çıkan haberlere göre, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın orta sahalarında düşündüğü isimden kötü haber geldi. Bir dönem kiralık olarak Beşiktaş forması da giyen Arsenal oyuncusu Mohamed Elneny, takımın o bölgeye takviye yapamaması nedeniyle takımda kalmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'nin görüşmeleri sonuçsuz

Premier Lig ekibinin, kısa vadede kadrolarında Elneny'i düşündükleri ifade edilen haberde, oyuncu ile görüşmelere başlayan Fenerbahçe'nin transferi tamamlamasının düşük bir ihtimal olduğu kaydedildi.

Elneny'nin Beşiktaş karnesi

2019 yılında Beşiktaş'a kiralanan Mohamed Elneny, Siyah-Beyazlı forma ile 36 maça çıktı. Kısa sürede o bölgenin vazgeçilmezi haline gelen 29 yaşındaki Mısırlı, 1 kez rakip fileleri havalandırırken, 4 defa da arkadaşlarına gol pası verdi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor istemişti Fenerbahçe transfer için devrede!
Habere Git

Mohamed Elneny'nin bu sezonki istatistikleri

11 Temmuz 1992 doğumlu Mohamed Elneny, futbola ülkesi Mısır'ın El Ahly takımında başladı. El Mokawloon, FC Basel ve Arsenal formaları giyen ön libero, Beşiktaş ile kiralık sözleşme imzaladı. 1 sezon Türkiye'de mücadele eden oyuncu, Premier Lig'in köklü kulüplerinden Arsenal'e geri döndü.

İlgini Çekebilir
VİDEO - İki kırmızı kart ve iki penaltı iptal edildi! Fenerbahçe Valencia...
Habere Git

Bu sezon Arsenal ile 10 karşılaşmada görev alan Mohamed Elneny, takımına gol katkısı sunamazken, 1 kez asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler