Fenerbahçe ve Galatasaray transferde karşı karşıya! Rizespor'dan...

Cem Ergün
22.02.2024 - 23:47 | Son Güncellenme: 23.02.2024 - 00:05

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor forması giyen İngiliz futbolcu Jonjo Shelvey ile Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ilgilendiği ifade edildi. Detaylar...

Fenerbahçe ve Galatasaray transferde karşı karşıya! Rizespor'dan...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İngiliz basınında The Telegraph'ta yer alan habere göre, Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yaz transfer döneminde, Çaykur Rizespor forması giyen Jonjo Shelvey'i transfer etmek için harekete geçeceği ifade edildi.

Sözleşmesi sona erecek

Çaykur Rizespor'da kiralık forma giyen Jonjo Shelvey'nin Nottingham Forest ile olan sözleşmesi Haziran 2024 tarihinde sona erecek. 

 

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ilgisi

The Telegraph, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Jonjo Shelvey'nin sezon sonunda bonservisini eline alacak olması sebebiyle bu transfere sıcak baktıklarını belirtti.

Jonjo Shelvey'nin Çaykur Rizespor performansı

Jonjo Shelvey, bu sezon Çaykur Rizespor ile 23 maçta forma giydi.  31 yaşındaki Shelvey, bu maçlarda 1816 dakika süre aldı ve 1 gol 3 asistlik performans gösterdi.

Jonjo Shelvey'nin kariyeri


Jonjo Shelvey, kariyerine İngiltere'nin Charlton kulübünde başladı. Burada gösterdiği performansla Liverpool'a transfer olan Shelvey, toplamda 2.5 sezon Liverpool'da forma giydi. 7 sezon boyunca Newcastle United forması giyen 31 yaşındaki orta saha, kariyerinde Çaykur Rizespor forması giyerek ilk kez İngiltere dışında bir takımın formasını giydi.

Senin için hazırladığımız haberler