Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer radarındaydı! Beşiktaş alıyor

16.08.2024 - 18:27 | Son Güncellenme: 16.08.2024 - 18:48

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer radarında bulunan stoper Victor Lindelöf'ü transfer etmek üzere.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer radarındaydı! Beşiktaş alıyor

Orhan GÜLEK - DIŞ HABER

Yeni sezon öncesi Süper Kupa maçında Galatasaray’ı 5-0 geçerek unutulmaz bir galibiyet alan Beşiktaş, ligin ilk haftasında da Samsunspor’u 2-0 geçmişti. Pazar günü oynayacağı Antalyaspor hazırlıklarına devam eden Beşiktaş’ta bir yandan da defans hattına yapılacak takviye bekleniyor. Gabriel Paulista ve Emirhan Topçu harici defans hattına takviye yapmayan siyah beyazlılar, savunmaya bir transfer daha yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Beşiktaş'tan, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye transfer çalımı

Yaz transfer dönemini çok iyi geçiren Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş'tan, rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'ye transfer çalımı geldi. Siyah beyazlılar, Manchester United forması giyen 30 yaşındaki stoper Victor Lindelöf için hamle yaptı.

Beşiktaş'tan, Victor Lindelöf'ü transfer kancası

İngiliz basınında çıkan habere göre Beşiktaş, daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de istediği Manchester United forması giyen 30 yaşındaki stoper Victor Lindelöf'ü kadrosuna katmak istiyor. İngiliz deviyle 1 yıl sözleşmesi kalan tecrübeli savunmacı için kısa süre içinde resmi temasların başlayacağı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçeli yıldızın transferi olmadı! Sürpriz talip...
Habere Git

Lindelöf'un performansı

MANU'nun Benfica'dan 2017 yılında 35 milyon Euro'ya transfer ettiği Lindelöf, United'da 259 maça çıktı ve 4 gol, 7 asistlik performans sergiledi.

Victor Lindelöf transferinde sorun çıkarsa yeni hedef; Mikayil Faye

Öte yandan eğer Beşiktaş, Fenerbahçe'nin istediği ve Galatasaray'ın da gündemine gelen Victor Lindelöf transferi konusunda sıkıntı yaşarsa, defans oyuncusu Mikayil Faye için Barcelona’ya teklifini sunacak.

Mikayil Faye'nin performansı

Mikayil Faye kariyerinde 49 karşılaşmada forma giyerken 5 gol ve 1 asistlik katkı verdi.

İlgini Çekebilir
TFF resmen açıkladı: Süper Lig maçları ertelendi! Fenerbahçe, Galatasaray...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler