Fenerbahçe ve İrfan Can Kahveci'ye astronomik teklif!

17.07.2024 - 13:25 | Son Güncellenme: 17.07.2024 - 15:27

Trendyol Süper Lig devi Fenerbahçe'nin Türk yıldızı İrfan Can Kahveci'yi astronomik bir maaş teklifiyle transfer etmek istiyorlar. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe ve İrfan Can Kahveci'ye astronomik teklif!

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe transferlerini bir bir açıklarken, kadrosundaki yıldızlara da transfer teklifleri gelmeye devam ediyor.

Suudi Arabistan'ın radarında

Son olarak Sarı-Lacivertli kulübün Türk yıldızı İrfan Can Kahveci için Suudi Arabistan'dan astronomik bir maaş teklifi geldiği kaydedildi. Milli futbolcu için Fenerbahçe'ye teklif edilen bonservis bedeli de duyuruldu.

Bonservis bedeli açıklandı

Radyogol'de yer alan habere göre; Suudi Arabistan'dan İrfan Can Kahveci için Fenerbahçe'nin kapısını çaldılar. Takım ismi verilmezken, Sarı-Lacivertli kulübe yıldız isim için 10-12 milyon Euro arası bonservis bedeli teklif edildiği iddia edildi.

İrfan Can'a astronomik maaş teklifi

Suudi temsilcisinin, İrfan Can Kahveci'ye ise astronomik bir maaş teklif edeceği ifade edildi. Çıkan haberde 29 yaşındaki futbolcunun, 15-17 milyon Euro civarı bir maaş ile transfere ikna edilmek istendiği kaydedildi.

7 milyon Euro'ya transfer oldu

İrfan Can Kahveci, 2020-2021 sezonunun devre arasında Başakşehir'den 7 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Fenerbahçe performansı

Sarı-Lacivertli forma ile 129 maçta boy gösteren İrfan Can, 29 kez ağları havalandırmayı başarırken, 27 de asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler