Fenerbahçe ve Trabzonspor, Alpaslan Tahsin'in peşinde

12.08.2020 - 15:08 | Son Güncellenme: 12.08.2020 - 15:16

Fenerbahçe ve Trabzonspor, Alpaslan Tahsin'in peşinde

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Tottenham Hotspur ve Ajax tarafından uzun süredir takip edilen Alpaslan Tahsin, Süper Lig ekiplerinin transfer listesinde yer aldı.

Sport Press24 sitesinde yer alan habere göre; Yunanistan'ın PAOK Selanik takımının alt ekibi olan PAOK Komotini de top koşturan Tahsin için Fenerbahçe, Trabzonspor ve Lazio'nun devrede olduğu belirtildi.

Haberde gençlere yatırım yapan Trabzonspor'un Alpaslan Tahsin'i de sorduğu belirtildi. 

İlk olarak 9 yasin da Ispanya nin onemli klüplerinden Atletico Madrid takim’in yetkilileri tarafın dan keşfedilerek ,Ispanya ya davet edilen genc yetenek Alpaslan icin, gazete, ''Joker'' olarak nitelendirilen ve gerçek bir 10 numara oyuncusu olan Tahsin'in çok yönlü oyun tarzıyla Lazio Sportif Direktörü Igli Tare'nin dikkatini çektiğini yazdı.

Haberde, Batı Trakya doğumlu Türk kökenli Yunanistan vatandaşı olan 16 yaşındaki oyuncunun cok hızlı hareket etme özelliğine sahip olduğunu yazan gazete, hem koştuğunu hem top sürdüğünü hem de sürekli golü düşündüğü yazıldı.

Tahsin'in geçen sezon 24 gol, 30 asistlik performansıyla adından söz ettirdiği ve yeni ''Cristiano Ronaldo'' olarak anıldığı belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler