Beşiktaş, Roberto Pereyra Transferi İçin Oyuncu İle Anlaşmaya Vardı

Ali Bozkurt
14.07.2023 - 12:30 | Son Güncellenme: 14.07.2023 - 12:39

Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, gündemine aldığı Roberto Pereyra ile anlaşma sağladı. İşte detaylar...

Beşiktaş, Roberto Pereyra Transferi İçin Oyuncu İle Anlaşmaya Vardı

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezonun kadrosunu kurmaya başlayan Beşiktaş, on numara pozisyonu için arayışlarını sürdürürken gündemine aldığı Roberto Pereyra ile anlaşma sağladığı iddia edildi. Siyah-Beyazlıların yıldız oyuncu ile imzalayacağı sözleşme belli oldu. Detaylar...

İstanbul'a davet edildi

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Beşiktaş, Udinese ile sözleşmesi sona eren Roberto Pereyra ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardı ve oyuncuyu İstanbul'a davet etti.

Süper Lig devleri istedi

Calcio Udinese'nin haberine göre, Udinese'nin orta sahası Roberto Pereyra'yı, Trabzonspor ve Beşiktaş'tan sonra Fenerbahçe de istiyor. Devler tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmak için birbirlerine rakip oldular. Yıldız oyuncunun tercihi ise Beşiktaş olduğu iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor, eski Beşiktaşlı ismi istedi!
Habere Git

Roberto Pereyra hangi takımlarda oynadı?

Kariyerine Cadates'te başlayan ve River Plate ile profesyonel olan 32 yaşındaki futbolcu Udinese, Juventus ve Watford formaları da giydi.

Pereyra'nın kariyer performansı

Merkez orta saha olarak görev yapan Pereyra, kariyeri boyunca çıktığı 429 maçta 47 gol attı ve 53 asist yaptı.

5 gol 9 asist

Arjantinli isim geçtiğimiz sezon ise Udinese ile 36 karşılaşmaya çıkarken 5 gol, 9 asistlik performans sergilemişti. Pereyra'nın piyasa değeri 6 milyon euro olarak görülüyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Green Arrow'u duyurdu!
Habere Git

Fenerbahçe, Udinese ile anlaşmıştı

Calcio Udinese'nin haberine göre, Fenerbahçe, Polonyalı milli futbolcu Sebastian Szymanski'yi kadrosuna dahil etmeden önce Pereyra transferi için kulübü Udinese ile anlaşma sağlamış oyuncu ile görüşmeler yapmıştı. Sarı-Lacivertliler daha sonra fikir değiştirerek Sebastian Szymanski'yi transfer etti.

Senin için hazırladığımız haberler