F.Bahçe ve Trabzonspor’a İyi Haber! Livakovic, Petkovic... | Transfer Haberleri

06.08.2023 - 22:01 | Son Güncellenme: 06.08.2023 - 22:08

Hırvatistan Ligi takımlarından Dinamo Zagreb, Fenerbahçe ve Trabzonspor’un da ilgilendiği oyuncular için takımdan ayrılış tarihini belirledi. İşte detaylar…

F.Bahçe ve Trabzonspor’a İyi Haber! Livakovic, Petkovic... | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Bu sezon önemli transferler yapan Fenerbahçe ve Trabzonspor, yeni oyuncuları renklerine katmaya çok yakın. Index HR, Hırvat ekibin Bruno Petkovic ve Dominik Livakovic için ayrılık tarihini belirlediğini aktardı.

Fenerbahçe’de yeni hedef Livakovic 

2022-23 sezonunun ardından kadroda önemli değişikliklere giden Fenerbahçe’de doldurulmak istenen yeni pozisyon kaleci. Sarı-lacivertli ekip bu pozisyon için Hırvat kaleci Dominik Livakovic’i düşünüyor. 

Hırvat kalecinin ekibi ayrılık tarihini verdi 

Fenerbahçe’nin transfer gündeminde olan Dominik Livakovic için Hırvat ekibi Dinamo Zagreb ayrılık tarihini paylaştı. Index HR tarafından paylaşılan haberde Hırvat ekibin 15 Ağustos’tan sonra kalecinin takımdan ayrılmasına izin vereceği ifade edildi. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den bir takviye daha! İmzalar atıldı...
Habere Git

Bruno Petkovic de Dominik Livakovic ile ayrılacak

Dinamo Zagreb’de 15 Ağustos’ta ayrılığına izin verilecek tek isim Dominik Livakovic değil. 15 Ağustos’ta ekibin 28 yaşındaki forveti Bruno Petkovic de takımdan ayrılabilecek. 

Trabzonspor Petkovic’i listesine aldı

Hırvat ekip Dinamo Zagreb’in forveti Bruno Petkovic de adı Türkiye anılan oyuncular arasında. 28 yaşındaki futbolcunun adı geçtiğimiz günlerde Trabzonspor ile anıldı. Süper Lig ekibinin Hırvat futbolcu için istekli olduğu aktarıldı

“Bruno Petkovic, Trabzonspor’a geliyor”

Hırvat forvetin adının Trabzonspor ile anılmasının ardından gözler Süper Lig ekibine döndü. Trabzonspor Proje ve Sponsorluklardan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Birhan Emre Yazıcı ise yeni açıklamaları ile taraftarları heyecanlandırdı. Twitter’da bir sohbet odasına katılan Yazıcı taraftarlardan gelen sorulara cevap verdi. Yazıcı konuşmasında 3 transfer müjdesini şu sözlerle verdi: “Bruno Petkovic geliyor. Sosyal medyada yazılan çizilenlere bakmayın siz. 3 transferimiz tamam. Trabzonspor’a güzel transferler gelecek. Biraz sabırlı olun.”

İlgini Çekebilir
Ertuğrul Doğan müjdeyi verdi! Sponsorluk, basket, transfer...
Habere Git

Bazı oyuncular oturdukları yerden para kazanmak istiyor

Birhan Emre Yazıcı, Bruno Petkovic açıklamasının yanı sıra Trabzonspor’dan gitmesi gereken oyuncular olduğunun da altını çizdi. Yazıcı bu konuda “Trabzonspor’un göndermesi gereken yabancılar var. Bunlar oturdukları yerden para kazanmak istiyorlar.” İfadelerini kullandı. 

Dominik Livakovic’in geçen sezon performansı

Hırvat kaleci Dominik Livakovic geçtiğimiz sezon 49 maçta Dinamo Zagreb’in kalesini korudu. Livakovic, Hırvat ekibin filelerini koruduğu maçlarda toplamda 49 gol yedi. Fenerbahçe’nin kaleci pozisyonu için ilgilendiği Hırvat kaleci 13 maçta ise kalesini tamamen gole kapatmayı başardı. 

Geçtiğimiz sezon Bruno Petkovic

Dinamo Zagreb’in Hırvat forveti Bruno Petkovic 2022-23 sezonunda toplamda 42 maç için sahaya çıktı. Trabzonspor’un transfer listesinde yer alan 28 yaşındaki futbolcu sahada olduğu dakikalarda 14 kez fileleri havalandırmayı başarırken 9 golün de asistini yaptı.

İlgini Çekebilir
Alanyaspor'dan sağ beke takviye
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler