Fenerbahçe ve Trabzonspor''dan Ankaragücü'ne Gidiyorlar

Akın Ungan
22.06.2022 - 14:48 | Son Güncellenme: 22.06.2022 - 15:09

MKE Ankaragücü'nün Trabzonsor'dan Abdülkadir Parmak ve Erce Kardeşler, Fenerbahçe'den ise Burak Kapacak transferinde görüşmelerin son aşamada olduğu ifade edildi.

Fenerbahçe ve Trabzonspor''dan Ankaragücü'ne Gidiyorlar

Spor Toto 1. Lig'de şampiyon olarak, gelecek sezon için Süper Lig'de mücadele etmeye hak kazanan MKE Ankaragücü, transfer çalışmalarına başladı. Başken ekibinin, 3 isme imza attırmaya çok yakın olduğu kaydedildi.

Marlon tamam, Fenerbahçe Burak Kapacak'a onay verdi

Fanatik'in haberine göre MKE Ankaragücü, daha önce Trabzonspor'da görev alan sol bek Marlon ile her konuda anlaşma sağladı. Ankara temsilcisi, Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Burak Kapacak için de girişimlere başlarken, Sarı-Lacivertliler'in transfere onay verdiği ifade edildi.

Trabzonspor'dan Abdülkadir ve Erce'yle ilgileniyor

Haberde, MKE Ankaragücü'nün Trabzonspor'dan Abdülkadir Parmak ve Erce Kardeşler ve Samsunspor'un file bekçisi Nurullah Aslan'la da ilgilendiği kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ta 10 numara boşluk! Kim dolduracak?
Habere Git

Hafta sonuna kadar 5 transfer

Sarı-Lacivertliler'in hafta sonuna kadar en az 5 transferi açıklaması bekleniyor. Abdülkadir Parmak için kulübü ile büyük ölçüde anlaşılırken, oyuncu cephesinin de Başkent'te oynayama sıcak baktığı belirtildi.