Fenerbahçe virüsü nereden kaptı? Kaptan Melih söyledi

27.03.2020 - 18:34 | Son Güncellenme: 27.03.2020 - 18:34

Fenerbahçe Beko'nun kaptanı Melih Mahmutoğlu, takımdaki koronavirüs gelişmeleri hakkında neler söyledi? Fenerbahçe virüsü nereden kaptı? Liglerin ne zaman başlayacağı açıklandı mı? beIN Sports'a bağlanan kaptan Mahmutoğlu açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe virüsü nereden kaptı? Kaptan Melih söyledi

Fenerbahçe Beko'nun takım kaptanı Melih Mahmutoğlu, beIN Sports'ta yayınlanan beIN Manşet programında bağlanarak takımdaki son durum hakkında bilgi verdi.

"Valencia maçı büyük ihtimalle pozitif çıkan arkadaşların sonucunu etkiledi"

Testinin negatif çıktığını söyleyen Mahmutoğlu, "Zorlu bir süreçten geçiyoruz, Valencia maçı büyük ihtimalle pozitif çıkan arkadaşlarımızın sonucunu etkiledi diye düşünüyoruz. Benim testim negatif çıktı, bende problem yok. Evde kalmamız ve kurallara uymamız gerekiyor. Kalinic'in de söylediği gibi, son 1 ayda takımdaki herkes sırayla hasta oldu diyebilirim." dedi.

"Hep pozitif kalmaya çalışıyoruz"

Pozitif kalmaya çalıştığını vurgulayan deneyimli basketbolcu, "Kimsenin alışkın olduğu bir durum değil. Psikolojik olarak nasıl geri döneceğiz, bilmiyorum. Bu sene ligler oynanmayacak gibi görünüyor. Hep pozitif kalmaya çalışıyoruz. Bizi mutlu edecek şeyleri yapmaya çalışıyoruz. Ben yemek yapmayı bilmiyordum ama süreçte öğrendim. Bir şekilde bunun üstesinden geleceğiz" ifadelerini kullandı.

Lig ne zaman başlayacak?

Liglerin ne zaman başlayacağını bilmediğini vurgulayan Melih Mahmutoğlu, "Ne zaman başlayacağız bilmiyoruz. 1 ay hiçbir şey olmayacak gibi görünüyor. İptal durumunda sıkıntılı süreçler de olacak, maddi ve manevi. Neler olacağını kestiremiyoruz. Sonuç verildiği zaman en doğru kararı birlikte vereceğiz"

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler