Fenerbahçe Muhammed Gümüşkaya'yı Giresunspor'a kiraladı

Feride Kara
04.02.2022 - 23:59 | Son Güncellenme: 05.02.2022 - 00:12

Fenerbahçe Muhammed Gümüşkaya'yı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Giresunspor'a sezon sonuna kadar kiralık olarak gönderdiğini resmi olarak açıkladı.

Fenerbahçe Muhammed Gümüşkaya'yı Giresunspor'a kiraladı

Fenerbahçe, sözleşmesini uzattığı Muhammed Gümüşkaya'yı Giresunspor'a kiraladığını duyurdu. 

Fenerbahçe'den açıklama

"Futbol Akademimizin son dönemde yetiştirdiği yıldızlardan olan Muhammed Gümüşkaya’nın kariyer gelişim planlaması çerçevesinde, oyuncumuzun ligin geri kalan bölümünde Giresunspor’a kiralık olarak verilmesi kararlaştırılmıştır. Sarı Lacivertli formamıza uzun yıllar hizmet edeceğine inandığımız Muhammed’e sakatlıktan uzak başarılı bir dönem diliyoruz."

İlgini Çekebilir
2021-22 sezonunda Süper Lig'de gerçekleşen devre arası transferler
Habere Git

Vitor Pereira kadroya almıştı

Bu sezon başında Portekizli teknik adam Vitor Pererira'nın verdiği şansı iyi değerlendiren ve forma şansı bulan Muhammed Gümüşkaya, özellikle Avrupa maçlarında gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmeye başarmıştı. 21 yaşındaki futbolcu sarı-lacivertli formayla bu sezon 18 maçta görev alırken, 1 kez de gol attı.

Giresunspor'dan transfer duyurusu

Giresunspor'umuz Fenerbahçe Spor Kulübünden orta saha oyuncusu Muhammed Gümüşkaya'yı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmıştır. Kendisine Giresunspor ailesine hoş geldin diyor, çotanak armalı forma ile başarılar diliyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler