Fenerbahçe'de Selahattin Baki'den, Süper Kupa için yabancı hakem açıklaması

25.12.2023 - 22:22 | Son Güncellenme: 26.12.2023 - 08:09

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, Galatasaray ile oynanacak olan Süper Kupa maçını yabancı hakemin yönetmesi için TFF'ye başvuru yaptıklarını açıkladı.

Fenerbahçe'de Selahattin Baki'den, Süper Kupa için yabancı hakem açıklaması

AJANSSPOR HABER

Süper Kupa maçının oynanmasına kısa bir süre kala Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, dev karşılaşmanın hakeminin yabancı olması için TFF'ye başvuru yaptıklarını açıkladı.

''Yabancı hakem istiyoruz''

Selahattin Baki, Süper Kupa hakkında açıklamalarda bulundu. Baki, "Suudi Arabistan’da çok önemli bir derbiye çıkıyoruz. Biz yabancı hakem için TFF’ye başvurumuzu yaptık. Bizim yabancı hakem isteğimiz onore edilmedi. Biz Arda Kardeşler yönettiği için rahatsızdık. Abdülkadir Bitigen’e 100 bin katı kadar rahatsızız.'' dedi.

SÜPER KUPA FİNALİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Süper Kupa finali, 29 Aralık 2023 Cuma TSİ 20.45'te Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bulunan Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda oynanacak.

Süper Kupa'nın hakemi kim oldu?

TFF'den konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasında 29 Aralık 2023 Cuma günü Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakasını Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Erden Timur açıklaması

Erden Timur hakkında konuşan Baki, "Kitaba ortadan giren başkanvekilleri yüzünden işler bu hale geldi özellikle. Ağzından çıkan kelimelerin hepsi tehditvari, savaş, baş veririz, boyun eğmeyiz, ligi bitirtmeyiz. Bir de çıkıp diyor ki; 'Ben 14 aylık yöneticiyim bir hata yaptım, 100 defa özür diledim'. Herkes hata yapabilir ama 14 ay içinde ağzından çıkan her kelime bir mafya filmi repliği gibiyse ya sen bilerek ortalığı geriyorsun ya da senin sinir sistemin bu pozisyonda olmayı kaldırmıyor." dedi.

"Olmamışı olmuş gibi göstermek...''

Icardi'nin pozisyonu hakkında yorum yapan Baki, "Olmamışı olmuş gibi göstermek, Türkiye'ye yıllar önce bir grup tarafından yaşatılan bir şeydi. Görüyoruz ki temizlik sadece posterlerden yapılmış."

Senin için hazırladığımız haberler