Fenerbahçe yeni Arda Güler'ini buldu! Kanarya gurbetçi Cihan Çanak'ın peşinde...

Özgür Koç
24.02.2024 - 11:51 | Son Güncellenme: 24.02.2024 - 12:05

Kadrosuna kattığı dünya yıldızı isimlerle her transfer döneminde adından söz ettiren Fenerbahçe, geleceğin yıldızlarını da takıma kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe yeni Arda Güler'ini buldu! Kanarya gurbetçi Cihan Çanak'ın peşinde...

AJANSSPOR - HABER

Bu sezon yoluna 3 kulvarda devam eden Fenerbahçe bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı lacivertliler takımdaki eksik bölgeleri güçlendirmenin yanı sıra, genç yetenekleri de kadrosuna katmayı planlıyor.

Kanarya, gurbetçi Cihan Çanak'ın peşinde

Sezon başında Arda Güler'i 20+10 milyon Euro karşılığında Real Madrid'e gönderen Fenerbahçe, yeni genç yıldız adaylarının peşinde. Takvim'de yer alan iddiaya göre; sarı-lacivertlilerin Standard Liege takımında forma giyen gurbetçi futbolcu Cihan Çanak ile ilgilendiği ortaya çıktı.

Yeni Arda Güler yorumları yapılıyor

Haberde, 19 yaşında ve 10 numaralı mevkide forma giyen Cihan Çanak için "Yeni Arda Güler" yorumları yapıldığı kaydedilirken, Türkiye U19 Milli Takım formasını da giyen Cihan Çanak'ın ailesi ile de görüşme yapıldığı ileri sürüldü. 

Kulübü ile masaya oturulacak

F.Bahçe'nin kulübüyle olan sözleşmesi 2026 Haziran ayı sonunda bitecek futbolcu için Belçika temsilcisi ile kısa süre içinde pazarlık masasına oturması bekleniyor. Sol ayağını çok iyi kullanan Cihan Çanak 10 numara dışında sağ ve sol kanatta da forma giyebiliyor. 

19 maçta forma giydi

Fenerbahçe formasını giymeye sıcak baktığı da ifade edilen 19 yaşındaki Cihan Çanak, bu sezon 6'sı ilk 11'de olmak üzere 19 karşılaşmada Standard Liege formasını terletti ve 2 asist yaptı. Türkiye U19 takımında forma giydiği 6 maçta ise 2 golü bulunuyor. Genç futbolcunun güncel piyasa değeri 3,5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Milli Takım'da Türkiye'yi tercih etti

Belçika Futbol Federasyonu'nun Milli Takım forması giydirmeyi planladığı Cihan Çanak'ın seçimini de Türkiye'den yana kullandığı haberleri basına yansımıştı. Genç futbolcu, "Ben Türk'üm. Türkiye sonuçta benim memleketim. Milli takımda oynamak isterim" ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler