Fenerbahçe, yeni golcüsünü Mourinho'nun onayıyla buldu!

14.10.2024 - 10:05 | Son Güncellenme: 14.10.2024 - 10:14

Süper Lig devi Fenerbahçe, forvet hattına golcü takviyesi yapmak istiyor. Sarı-Lacivertli takımda gündeme Lyon forması giyen Alexandre Lacazette geldi.

Fenerbahçe, yeni golcüsünü Mourinho'nun onayıyla buldu!

AJANSSPOR - HABER

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lyon'un 33 yaşındaki Fransız santrforu Alexandre Lacazette'i kadrosuna katmak istediği ifade edildi.

Rekor transfer

Fenerbahçe, geçtiğimiz yaz transfer döneminde Sevilla'dan Youssef En-Nesyri'yi rekor bedelle kadrosuna kattı. Sarı-Lacivertli ekip, Faslı yıldız için 19.5 milyon Euro bonservis ücreti ödedi.

Verim alamadı

Youssef En-Nesyri'nin Fenerbahçe kariyeri beklenildiği gibi başlamadı. Sarı-Lacivertliler ile 11 maçta sahaya çıkan 27 yaşındaki santrfor, 443 dakika sahada kaldı ve 1 gol kaydetti.

Yeni golcü adayı

Bunun üzerine Fenerbahçe'nin, forvet hattına bir takviye daha yapmak istediği iddia edildi. Fenerbahçe'nin, Ocak ayında Alexandre Lacazette için Lyon'un kapısını çalacağı kaydedildi. Jose Mourinho'nun da bu transfere onay verdiği ifade edildi.

Lyon sıcak bakıyor

Haberde Lyon'un, sözleşmesi Haziran 2025'te sona erecek olan Alexandre Lacazette'i bedelsiz olarak vermeye hazır olduğu belirtildi.

Bu sezon performansı

Bu sezon 8 maçta forma giyen Lacazette, 2 gol ve 1 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler