Fenerbahçe yeni seri peşinde

12.02.2021 - 11:27 | Son Güncellenme: 12.02.2021 - 11:27

Süper Lig'de derbide kendi sahasında Galatasaray'a, kupada da Başakşehir'e yenilerek elenen Fenerbahçe'de hedef Fatih Karagümrük maçıyla yeniden çıkışa geçmek. Sarı lacivertlileri Karagümrük maçı sonrası zorlu Göztepe ve Trabzonspor deplasmanları bekliyor. Detaylar haberimizde...

 

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Ligde ve kupada sahasında peş peşe Galatasaray ve Başakşehir'e mağlup olan Fenerbahçe'de hedef tekrardan galibiyet serisi yakalamak. Ligde bu hafta Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan sarı lacivertlileri sonrasında ise zorlu Göztepe ve Trabzonspor deplasmanları bekliyor.

Kanarya'da sakatlıkları süren oyuncuların durumları da merak ediliyor. Luiz Gustavo ve İrfan Can Kahveci'nin Trabzonspor maçının kadrosunda olması beklenirken Dimitris Pelkas'ın Göztepe'ye karşı takımdaki yerini alma ihtimali bulunuyor Marcel Tisserand ise Fatih Karagümrük mücadelesinin 21 kişilik kadrosunda olacak.

Fenerbahçe bu sezon deplasmanlardaki performansı ile dikkat çekiyor. Sarı lacivertliler 11 maçta; 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. 26 puan toplarken 24 gol atıp 10 golü kalesinde gördü.

Fenerbahçe’nin deplasman performansı;

Çaykur Rizespor 1-2 Fenerbahçe
Galatasaray 0-0 Fenerbahçe
Göztepe 2-3 Fenerbahçe
Antalyaspor 1-2 Fenerbahçe
Gençlerbirliği 1-5 Fenerbahçe
Denizlispor 0-2 Fenerbahçe
Gaziantep F.K. 3-1 Fenerbahçe
Kasımpaşa 0-3 Fenerbahçe
Erzurumspor 0-3 Fenerbahçe
Sivasspor 1-1 Fenerbahçe
Hatayspor 1-2 Fenerbahçe

Senin için hazırladığımız haberler