Fenerbahçe yeni sezon formalarını tanıttı! Mourinho detayı! İşte fiyatı...

Arif Can Yıldız
24.06.2024 - 16:39 | Son Güncellenme: 24.06.2024 - 16:52

Süper Lig ekibi Fenerbahçe, 2024-2025 sezonunda giyeceği Puma marka formaların tanıtımını yaptı. Tanıtımda İrfan Can Kahcevi, Dusan Tadic ve Fred yer aldı.

Fenerbahçe yeni sezon formalarını tanıttı! Mourinho detayı! İşte fiyatı...

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe Spor Kulübü 2024-2025 sezonunda futbol takımının giyeceği formaları tanıttı. Tanıtımda; ev sahibi, deplasman ve alternatif forma olmak üzere üç farklı forma yer aldı. Yeni sezon formalarının fiyatı da belli oldu.

Efsane çubuklu bu sene kalın

Fenerbahçe’nin efsane çubuklu forması bu sene alışılmışın dışında olarak kalın çubuklu bir şekilde karşımıza çıktı. Kalın çubuklu forma bazı taraftarlar tarafından çok beğenilse de bazı taraftarlar tepki gösterdi.

Deplasman beyaz mavi 

Sarı-Lacivertli ekibin tanıttığı sette deplasman forması beyaz mavi renklerle tanıtıldı. Bu formada Kanarya’nın logosu monokrom şekilde görücüye çıktı ve detay kısmında ise çapraz duran mavi çubukların arasında Fenerbahçe logosunda yer alan palamuta yer verildi.

Alternatif lacivert

Sette yer alan alternatif ve son formada da Sarı-Lacivertlilerin logosu monokrom şekilde kullanıldı. Lacivert ve kenarları açık maviye çalan bir tonda olan formanın üzerinden çapraz bir şekilde “Fenerbahçe” yazılı detaya yer verildi.

Satışa çıktı sonra kaldırıldı

Süper Lig ekibinin yeni sezon formaları tanıtımdan iki gün önce üretici firma Puma’nın resmi sitesinde satışa çıktı ve sonra kaldırıldı.

Fiyatı belli oldu

İstanbul temsilcisinin 2024-2025 sezonunda giyeceği yeni formalar 2.999 TL’den satışa çıktı.

Mourinho detayı 

Sosyal medyadan paylaşılan tanıtım videosunda, Sarı-Lacivertlilerin yeni teknik direktörü Jose Mourinho’nun imza töreninde söylediği “Bu forma benim derim” yani “This shirt is my skin” sözü karşımıza çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler