Fenerbahçe 'Yeni Sörloth'u Danimarka'da buldu! İşte transfer teklifi

08.08.2021 - 21:56 | Son Güncellenme: 08.08.2021 - 22:06

Fenerbahçe’nin, Kopenhag'ın forveti Jonas Wind için kulübüne 2 milyon Euro’su bonus olmak üzere toplam 9 milyon Euro’luk teklif yaptığı iddia edildi.

Fenerbahçe 'Yeni Sörloth'u Danimarka'da buldu! İşte transfer teklifi

AJANSSPOR-HABER

Savunmasını Güney Koreli Min-jae Kim ile takviyeye hazırlanan Fenerbahçe forvet arayışlarını da sürdürüyor. Sarı-lacivertliler için Trabzonspor’un eski golcüsü Alexander Sörloth ve Ricardo Lopes başta olmak üzere birçok farklı isim gündeme geldi.

Forvette öncelik Sörloth transferiydi 

Özellikle Süper Lig’de önceki sezonun gol kralı Sörloth üzerine yoğunlaşan Fenerbahçe, hem Leipzig’in oyuncusunu kiralamaya sıcak bakmaması hem de Norveçli yıldızın Türkiye’ye dönmek istememesi nedeniyle sonuç alamadı. 

Fenerbahçe için yeni golcü iddiası

Sarı-lacivertliler için son olarak Fransız basınından yeni bir iddia ortaya atıldı. ‘Homme du Match’ adlı futbol sitesinin haberine göre, Fenerbahçe’de hedef, Kopenhag’ın genç golcüsü Jonas Wind. 

Şimdiden kariyerinde 70 gole ulaştı

Henüz 22 yaşında olan ama buna karşılık kariyerinde 147 maça çıkarak 70 gol, 22 asist gibi önemli rakamlara ulaşan Danimarkalı forvet adına ilk teklif yapıldı. Fenerbahçe büyük gelecek vadeden bu futbolcu için Kopenhag’a 7 milyon Euro artı 2 milyon Euro’luk da bonus içeren bir öneri sundu.

Fenerbahçe'nin Wind ısrarı Fransızların gündeminde

Fransız kulüplerinin de ilgisi olması dolayısıyla bu ülke basınında haber olan teklifin cazibesine dikkat çekildi. Homme du Match haberinde, “Fenerbahçe, Avrupa'da büyük talep gören Danimarkalı oyuncuyu renklerine bağlayabilir” yorumunu yaptı. 

Bugün 2 gol daha attı

Öte yandan Jonas Wind bugün Kopenhag’ın son şampiyon Brondby’yi 4-2 yendiği maçta 2 gol birden attı. Kopenhag altyapısından yetişen ve 1.90 boyuyla dikkat çeken forvet geçtiğimiz sezonu da 32 maçta 17 golle kapatmıştı.   

Sörloth'a çok benziyor

Danimarka futbolunun yükselen değeri Jonas Older Wind hem gol noktaşarındaki bitiriciliği hem de güçlü fiziğiyle Trabzonspor'un eski yıldızı Alexander Sörloth'u andırıyor.

Senin için hazırladığımız haberler