Fenerbahçe, Ganalı Stoper Alexander Djiku'yu Transfer Etmek Üzere

08.07.2023 - 15:54 | Son Güncellenme: 08.07.2023 - 22:45

Transfer haberleri... Ganalı stoper Alexander Djiku'nun abisi ve aynı zamanda menajeri olan Jenhisghan Djiku, Fenerbahçe'yle görüşmek için İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe, Ganalı Stoper Alexander Djiku'yu Transfer Etmek Üzere

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de gelecek sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor... Önümüzdeki sezon şampiyonluk kupasını kazanmak isteyen sarı lacivertliler, güçlü bir kadro kurmak için düğmeye bastı. Genç yıldızı Arda Güler'in Real Madrid'e transfer olmasıyla çalışmalar hızlanırken, taraftarın beklediği transferlerde gerçekleşmek üzere.

Djiku’nun menajeri İstanbul'da

Fenerbahçe’nin transfer etmek istediği Alexander Djiku’nun temsilcisi transfer görüşmelerini ilerletmek için İstanbul’a geldi. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; sarı-lacivertli yönetim Djiku’nun temsilcisiyle bir araya geldi. Oyuncu tarafı, en az 3 yıl kontrat ve yıllık 1.7 milyon Euro net maaş talep etti.

Kariyerini Fransa'da sürdüren ve son olarak Strasbourg forması giyen Djiku'nun bonservisi elinde bulunuyor.

Beşiktaş da Djiku'yu istiyordu

Öte yandan 28 yaşındaki stoperin menajeri Fenerbahçe'nin dışında Beşiktaş ile de görüşecek. Bu görüşmenin ardından oyuncu kariyerine hangi takımda devam edeceğine karar verecek.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye transferde kötü haber! Yıldız oyuncu ülkesine dönüyor...
Habere Git

Yılın futbolcusu seçilmişti

2019-2020 sezonunda ise 4.5 milyon euroya Strasbourg tarafından bonservisi alınan Ganalı oyuncu, mili formayı 17 kez terletti ve 1 gol attı. 1 kez yılın futbolcusu seçildi.

Djiku'nun performansı

Geçen sezon 31 resmi maça çıkan Djiku, Gana Milli Takımı'nda da forma giyiyor.

Senin için hazırladığımız haberler