Fenerbahçe yeni transferini resmen açıkladı!

31.01.2019 - 18:12 | Son Güncellenme: 31.01.2019 - 21:12

Fenerbahçe yeni transferini resmen açıkladı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe yeni transferini resmen açıkladı.

 

Resmi açıklama yapıldı

Fenerbahçe, Tolgay Arslan'ı transfer ettiğini açıkladı.

 

Sözleşme süresi ne kadar?

Fenerbahçe, Beşiktaş'tan transfer ettiği Tolgay Arslan ile 3.5+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde:

Kulübümüz, orta saha oyuncusu Tolgay Arslan ve kulübü ile yapılan görüşmeler sonucunda oyuncunun bonservisiyle transferi konusunda anlaşmaya varmıştır. 

Tolgay Arslan, 3.5 sezon ve sonrasında da 1 sezon opsiyonlu olmak üzere Sarı Lacivertli forma ile mücadele edecek.

Oyuncumuz Tolgay Arslan’a Fenerbahçe’ye hoş geldin diyor, “Çubuklu” ile birlikte nice başarılar diliyoruz.

"Güzel günler yaşayacağız"

Fenerbahçe'nin yeni transferi Tolgay Arslan, kulüp televizyonuna açıklamalar yaptı. Tolgay Arslan'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Herkese çok teşekkür ederim. Herkesin büyük emeği var. Bu ailenin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Kararımı daha önce vermiştim ve bu kararın arkasında durdum. Bu dik duruşumla bu aileye geldim. Kendi ailem de çok mutlu umarım güzel günler yaşayacağız. Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük camiası. Yurtdışından da isteyenler oldu ama ben kararımı vermiştim.

Belki kötü maç çıkaracağım ama savaşmayı hiç bırakmayacağım. Hep beraber inşallah güzel günler yaşayacağız.

Hedefim Fenerbahçe'ye gelmekti. Beşiktaş'ta iyi performans göstermeseydim, Fenerbahçe gibi büyük bir kulüp beni buraya layık görmezdi. Gözyaşlarım gelecek gibi o kadar mutluyum. Taraftarla beraber çok çok güzel anlar yaşayacağız. Onlar daha iyisini hak ediyor

İnşallah futbolu burada bırakırım. Bu kulübe kupalar yakışır. Elimden geleni yapacağım. 6 ve 8 numara en sevdiğim pozisyonlar. Orta sahada savaşçı bir oyuncu görecekler.

Tolgay'dan Beşiktaş'a veda sözleri

Öte yandan Tolgay Arslan Beşiktaş için de bir veda mesajı yayınladı. Tolgay, "4 sene boyunca Beşiktaş'ın ekmeğini yedim. Başta Nevzat Demir Tesislerinde çalışan; Aşçı, güvenlik, garson ve malzemeci ağabeylerime teşekkür ederim. En son teşekkür ise beni zor zamanlarımda destekleyen Beşiktaş taraftarına. Hakkınızı helal edin." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler