Fenerbahçe'den destek transferi! Bertuğ Yıldırım gelebilir

15.02.2023 - 11:53 | Son Güncellenme: 15.02.2023 - 16:24

Transfer haberleri. Fenerbahçe, destek transferi kapsamında Hatayspor'un genç futbolcusu "Yerli Haaland" Bertuğ Yıldırım ile görüşüyor. İşte detaylar.

Fenerbahçe'den destek transferi! Bertuğ Yıldırım gelebilir

AJANSSPOR - HABER

Hatayspor ve Gaziantep FK'nın, ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından etkilenen şehirlerin kulüpleri olarak ligden çekilmelerinden sonra bu iki takımın oyuncuları için diğer Süper Lig takımlarından destek transferi teklifleri geliyor.

Antep'ten iki oyuncunun transferi netleşti

Gaziantep FK'da Joao Figueiredo, Başakşehir'e giderken Lazar Markovic ise son şampiyon Trabzonspor'un yolunu tuttu.

Fenerbahçe'den ilgi var

Sabah gazetesinin haberine göre Fenerbahçe, Hatayspor'un 20 yaşındaki golcüsü Bertuğ Yıldırım'la görüşüyor. Transfer gerçekleşirse Bertuğ'un 6 aylık maaşını Fenerbahçe üstlenecek. Hatayspor'a da yine destek amacıyla bir miktar bonservis ödemesi yapılacak

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye bir Appiah daha!
Habere Git

Bertuğ Yıldırım'ın performansı

20 yaşındaki oyuncu bu sezon Hatayspor formasıyla 17 maçta 4 gol, 2 asistlik katkı sağladı.

Volkan Demirel 'Yerli Haaland' demişti

Volkan Demirel, Bertuğ Yıldırım'a övgülerde bulunarak, "Hatay'a geldiğimizde de Bertuğ örneğini vereceğim. Bertuğ 20 yaşında bir genç. Ama acayip bir fizik kalitesi, acayip bir bitiriciliği, acayip bir enerjisi, bitmek bilmeyen bir gücü var. Bunu çok iyi kullanırsa onda da çok iyi bir mesafe kat edeceğiz. Bence Türk futbolunun yetiştirdiği en büyük santrfor olacak. Haaland, Ibrahimoviç... Bu seviyelerin oyuncusu olabilecek bir oyuncudan bahsediyorum. Eğer dediklerimizi yaparsa... Biz yolu göstereceğiz. Bertuğ da yürürse eğer o da Türk futbolu adına çok büyük kazanç olacaktır." sözlerini dile getirmişti.

Senin için hazırladığımız haberler