Fenerbahçe, Emre Mor ile yollarını ayırıyor! Menajeri, kulüple görüşmek için İstanbul'a geldi

Özgür Koç
18.07.2024 - 10:38 | Son Güncellenme: 18.07.2024 - 18:21

Yeni transferlerle kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe'de, takımda düşünülmeyen oyuncularla da vedalaşılması için çalışmalar sürüyor. Sarı lacivertlilerde Emre Mor ile yollar ayrılıyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe, Emre Mor ile yollarını ayırıyor! Menajeri, kulüple görüşmek için İstanbul'a geldi

AJANSSPOR - HABER

Kadrosunu Levent Mercan, Çağlar Söyüncü, Oğuz Aydın, Cenk Tosun ve Allan Saint-Maximin ile güçlendiren Fenerbahçe'de Serdar Aziz'in ardından bir ayrılık daha yaşanacak.

Emre Mor ile yollar ayrılıyor

Sarı laciverti yönetim, teknik direktör Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda sözleşmesinin son senesine girecek olan geride kalan geçtiğimiz sezonun yarısını Karagümrük'te kiralık olarak geçiren 26 yaşındaki kanat oyuncu Emre Mor ile yollarını ayırmak istiyor.

Menajeri Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul'a geldi

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Fenerbahçe, 2022-23 sezonun başında Fatih Karagümrük'ten 2 milyon euro karşılığında transfer edilen Emre Mor ile yollarını ayırmak istiyor. Oyuncunun temsilcisi Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul'a geldi.

8 maçta forma giydi

Fenerbahçe formasıyla ile geçen sezon ligin ilk yarısında 8 maçta forma şansı bulan Emre Mor, 2 asistlik katkı yaptı. Devre arasında Karagümrük'e kiralanan 26 yaşındaki futbolcu kırmızı siyahlı takımda çıktığı 13 maçta ise 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler