Everton, Michy Batshuayi'ye Talip oldu | Transfer Haberleri

01.02.2023 - 09:12 | Son Güncellenme: 01.02.2023 - 09:23

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin yıldızı Michy Batshuayi'ye Everton talip olurken, Joao Pedro'ya ise takımda kalmaya karar verdi.

Everton, Michy Batshuayi'ye Talip oldu | Transfer Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de yarın saat 20.00'de Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de yıldız oyuncu Michy Batshuayi'ye İngiltere Premier Ligi'nden transfer teklifi geldi. Ayrıca, Sarı-lacivertli takımın bir başka golcü oyuncusu Joao Pedro'nun menajeri de oyuncunun geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Everton, Batshuayi için transfer harekete geçti

Skorer'in The Athletic'ten derlediği habere göre; İngiltere Premier Ligi'nde kümede kalma savaşı veren Everton, son gün Michy Batshuayi için transfer harekete geçti.

Teklif kabul edilmedi

Fenerbahçe'de başarılı bir sezon geçiren 29 yaşındaki Michy Batshuayi, sarı-lacivertli takımda mutlu olduğunu belirterek, Everton'ın bu teklifine olumsuz yanıt verdi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray rekor için sahada! Rakip Ümraniyespor...
Habere Git

Batshuayi ayrılmayı düşünmüyor

Jorge Jesus'un yönetimindeki Fenerbahçe'de mutlu olduğunu ileyen Michy Batshuayi, sarı-lacivertli takımdan ayrılmayı düşünmediğini belirterek şampiyonluğa odaklandığını dile getirdi.

Bu sezonki performansı

Kanarya ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden Belçikalı forvet, bu sezon forma giydiği 22 maçta 15 gol ve 1 asist kaydetti.

Joao Pedro'ya İtalyan takımları talip oldu

Öte yandan, Fenerbahçe'de sakatlığı sebebiyle uzun süredir forma giyemeyen Joao Pedro'nun takımdan ayrılması gündeme geldi. İsmi İtalyan kulüpleriyle anılan ve Çizme basınında manşetleri süsleyen yıldız oyuncu hakkında menajeri Stefano Lombardi flaş açıklamalarda bulundu.

İlgini Çekebilir
Aslan'da Icardi ve Jovic gelişmesi! Erden Timur, İtalya'ya gidiyor...
Habere Git

3 takım peşinde

İtalya'da yayın yapan bir radyo kanalına konuşan Lombardi, Fiorentina, Spezia ve Hellas Verona'nın 30 yaşındaki futbolcuyla ilgilendiğini doğrularken, yıldız ismin Fenerbahçe'de kalacağını söyledi.

"Pedro Türkiye'de kalıyor"

Stefano Lombardi yaptığı açıklamada, "Joao Pedro Türkiye'de kalıyor. Spezia, Fiorentina ve Verona ile ilk temaslar oldu ancak sonrasında Fenerbahçe'de kalma kararı verdik" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de bu sezon 15 resmi maçta forma giyen Pedro, 2 gol atarken, 1 de asist yaptı. 30 yaşındaki golcü oyuncunun sözleşmesi 30 haziran 2025 yılına kadar devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Patrick van Aanholt imzayı attı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler