Fenerbahçe yıldızı sözde Ermeni soykırımı paylaşımı hakkında açıklama yaptı

27.09.2024 - 09:39 | Son Güncellenme: 27.09.2024 - 09:47

Basketbol Süper Ligi ekibi Fenerbahçe Beko'nun Amerikan basketbolcusu Nigel Hayes-Davis, sözde Ermeni soykırımı hakkındaki paylaşımı sonrasında açıklamada bulundu.

Fenerbahçe yıldızı sözde Ermeni soykırımı paylaşımı hakkında açıklama yaptı

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe Beko oyuncusu Nigel Hayes-Davis, Ermenistan'ın başkenti Erivan'ı ziyaret ettikten sonra yaptığı bir paylaşım ile tepki çekti. Sözde Ermeni soykırımı hakkında paylaşımı sonrası Amerikalı basketbolcudan açıklama geldi.

Hayes-Davis'ten tepki çeken paylaşım

Nigel Hayes-Davis'in Instagram hesabında paylaştığı hikaye yoğun tepki gördü. Sözde Ermeni soykırımı için paylaşımda bulunan basketbolcunun skandal ifadeleri tepkilerin odağı oldu.

Fenerbahçe yıldızı paylaşımın ardından açıklama yaptı

Nigel Hayes-Davis tepki çeken ifadeleri ve paylaşımı sonrasında sosyal medyada açıklama yaptı. Hayes-Davis açıklamalarında şunları söyledi: "Ermenistan ve Türkiye ile ilgili paylaşım yaptığım konunun çok hassas olduğunu yaptığım paylaşımın ardından öğrenmiş bulundum. Her ne kadar öğrenmeye çalışsam da her şeyi bilmiyorum. Türkiye’nin bana kişisel ve profesyonel olarak sunduğu şeylere duyduğum takdir ve saygıdan dolayı, Türkiye’ye, tarihine veya vatandaşlarına yönelik yazılı, kasıtlı veya ima edilmiş hiçbir saygısızlık yapmak istemeyeceğimi belirtmek isterim."

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Beko'dan bomba transfer! Anlaşma sağlandı
Habere Git

"Konunun Türk olanlar için taşıdığı ağırlığı anlamamıştım"

Hayes-Davis açıklamalarına şu ifadelerle devam etti: "Beni şahsen tanıyan ve bu konu hakkında benimle konuşanlar söylediklerimin doğru ve içten olduğunu bilecektir. Ben Türk değilim, bu yüzden bu konunun Türk olanlar için taşıdığı ağırlığı anlamamıştım. Umarım bu söylediklerim, eylemlerim ve daha da önemlisi karakterim hakkındaki yanlış anlamaları veya yanlış yorumları ortadan kaldırır. Bu durumdan ötürü kırılan herkese belirtmek isterim ki maksadım bu değildi."

Senin için hazırladığımız haberler