Fenerbahçe yıldızından Paris Olimpiyat Oyunları itirafı!

03.10.2024 - 19:13 | Son Güncellenme: 03.10.2024 - 19:21

Vodafone Sultanlar Ligi ekibi Fenerbahçe Medicana'nın Brezilyalı yıldızı Ana Cristina de Souza açıklamalarında Paris 2024 Olimpiyat Oyunları hakkında konuştu.

Fenerbahçe yıldızından Paris Olimpiyat Oyunları itirafı!

AJANSSPOR - HABER

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'ndan Brezilya ile bronz madalya kazanarak dönen Ana Cristina de Souza, 'ge globo' için yaptığı açıklamalarıyla gündeme geldi.

Fenerbahçe yıldızı olimpiyatlarda sosyal medya kullanmadı

Ana Cristina açıklamalarında Paris 2024 Olimpiyat Oyunları sırasında sosyal medya kullanmadığını söyledi. Brezilyalı voleybolcunun hesabından yapılan paylaşımları ise danışmanı yaptı. Fenerbahçe Medicana oyuncusu açıklamalarında ise bu konuda şöyle konuştu: "Doğru şekilde kullanmayı bilirseniz sosyal medya harika bir şey. Instagram'a her gün bakma eğilimindeyim ancak kontrolden çıktığında size gerçekten zarar verebilecek bir şey. Hayatımı gizli tutmayı seviyorum. İnsanların yapmayı sevdiğimi bile bilmediği şeyler var, şarkı söylemek gibi. Eğer dikkatli olmazsanız, internet dünyasına girer ve ona çok bağımlı olursunuz. İnsanların sizin hakkınızda konuştuğunu fark ediyorsunuz. Saçınız hakkında ne düşündükleri, oyununuzu beğenip beğenmedikleri, farklı bir şey yapmanız gerektiğini düşünüp düşünmedikleri konusunda endişeleniyorsunuz."

"En büyük hayalim olimpiyat şampiyonu olmak"

Açıklamalarında hedefinin olimpiyatlarda altın madalya kazanmak olduğunu söyleyen Ana Cristina de Souza "Profesyonel anlamda en büyük hayalim olimpiyat şampiyonu olmak. Şükürler olsun ki zaten iki madalya kazandım. Ama daha başaracak çok şeyim olduğunu biliyorum. Önümde daha birkaç olimpiyat var ve eğer altın madalya Los Angeles 2028'de gelirse bir sonraki en büyük hayalimin ikinci kez şampiyon olmak olduğunu söyleyeceğim." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Tuğba Şenoğlu İvegin ilk kez konuştu! Filenin Sultanları'nın Paris kadrosundan çıkarılması olay olmuştu
Habere Git

Brezilya bronz maçında Filenin Sultanları ile karşılaştı

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda kadın voleybolu bronz madalya maçında Türkiye ve Brezilya karşılaşmıştı. Filenin Sultanları'nın 3-1 mağlup olduğu maçın ardından bronz madalyayı kazanan taraf Brezilya oldu.

Senin için hazırladığımız haberler