Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda 5 eksikle sahne alacak
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ikinci maçında yarın deplasmanda Beyoğlu Yeni Çarşı ile mücadele edecek. Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda 5 eksikle sahne alacak.

Son 5 Haber

Lyon maçının ardından Arda Güler'den Fenerbahçe paylaşımı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Lyon zaferinin ardından soyunma odasına inerek takımı tebrik etti

Spor yazarları Fenerbahçe'nin Lyon zaferi için ne dedi? | "Avrupa'nın dokuz harikasından biri!"

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne kaldı! Rıdvan Dilmen başarının mimarını açıkladı

Galatasaray'a Leao'dan kötü haber! Aston Villa teklif yükseltti, flört başladı
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR - HABER
Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ikinci maçında yarın deplasmanda Beyoğlu Yeni Çarşı ile mücadele edecek.
Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak müsabakayı hakem Turgut Doman yönetecek.
Kupanın ilk haftasında evinde derbide Beşiktaş'a mağlup olan Fenerbahçe, rakibini mağlup ederek ilk galibiyetini almayı hedefliyor.
Fenerbahçe'de tedavileri devam eden Archie Brown, Levent Mercan, Edson Alvarez ve Nelson Semedo ile milli takımının Afrika Uluslar Kupası kadrosunda yer alan Youssef En-Nesyri, karşılaşmada forma giyemeyecek. Fred Rodrigues ise 3 haftalık cezasının ardından teknik heyetin tercih etmesi durumunda maçta görev yapabilecek.