Fenerbahçe zirvede tek başına

20.11.2021 - 18:35 | Son Güncellenme: 20.11.2021 - 18:38

Fenerbahçe Safiport, zirve yarışındaki rakibi Çukurova Basketbol Mersin Yenişehir Belediyespor'u 72-59 yenip namağlup tek takım olarak kaldı. İşte detaylar...

Fenerbahçe zirvede tek başına

AJANSSPOR-HABER

Herbalife Hutrion Kadınlar Basketbol Ligi'nin önemli maçında Fenerbahçe Safiport, zirvedeki rakibi Çukurova Basketbol Mersin Yenişehir Belediyespor'u konuk etti.

İki yenilgisiz takım karşılaştı

İki namağlup takımın Metro Enerji Salonu'ndaki mücadelesine Fenerbahçe Safiport iyi başladı. İlk çeyreği 20-15 önde geçen sarı lacivertliler ilk yarıyı 35-26 önde tamamladı.

Üçüncü çeyrek dengeli geçti

Üçüncü çeyrekte iki takımın mücadelesi dengeli gitti. Akdeniz ekibi Tiffany Hayes'in başarılı oyunuyla maçtan  kopmadı ve karşılaşmanın üçüncü çeyreği 53-45 Fenerbahçe Safiport'un üstünlüğüyle bitti.

Son çeyrekte Fenerbahçe rahat oynadı

Maçın son bölümünde Tuğçe Canıtez ve Kayla McBride'ın üçlükleriyle farkı açmayı başaran Fenerbahçe son 5 dakikaya 65-49 önde girdi. Bu dakikadan sonra üstünlüğünü sürdüren sarı lacivertliler karşılaşmayı 72-59 kazandı ve yenilgisiz liderliğini sürdürdü.

Elizabeth Williams'tan double-double

Fenerbahçe'de Elizabeth Williams 12 sayı, 11 ribauntla double-double yaparken Kayla McBride ve Alina Iagupova da 15 sayıyla oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler