Fenerbahçe'de 2 bomba transfer yolda

25.08.2018 - 08:25 | Son Güncellenme: 25.08.2018 - 11:25

Oyuncu satışından kasasına 25 milyon Euro koyan Sarı Lacivertliler, imzaları atmak için geri sayıma geçti. Fenerbahçe’de listenin başında iki yıldız var...

Fenerbahçe'de 2 bomba transfer yolda
Fenerbahçe taraftarının; sosyal medya paylaşımlarında ve çıkan haberlerin altına yazdıkları yorumlarda takımda en fazla görmek istediği isimlerden biri olan Edin Visca için resmi adımlar atılıyor.

Sarı-Lacivertliler, oyuncunun menacerleriyle irtibata geçti.

Visca’nın böyle bir teklif karşısında ne düşüneceğini öğrenmek isteyen yönetimin olumlu yanıt aldığı ve Başakşehir’in kapısını çalmaya hazırlandığı bildirildi.
Geçen sezonun başında Arabistan’dan gelen 6 milyon Dolar’lık teklifi reddeden İstanbul ekibinin, Fenerbahçe’nin önerisine vereceği cevap merak konusu.
Ancak Visca’nın artık kariyerinde yeni bir sayfa açmak istiyor olması Fenerbahçe’nin elini güçlendiriyor.

İlk öneri takas

Kanarya, Visca için Başakşehir’e 3 milyon Euro bonservis ve Turuncu-Lacivertliler’in şu an arayışta olduğu sol bek için de İsmail Köybaşı’nın bonservisini önerme hazırlığında olduğu kaydedildi.
Süper Lig’in son yıllardaki en istikrarlı isimlerinden biri olan Visca, her iki kanadın yanı sıra sağ bek mevkiinde de başarıyla görev yapabiliyor.

Nuri Şahin 'Evet' dedi

Guiliano ve Josef’in satışından sonra orta sahaya mutlaka kaliteli bir takviye yapmak isteyen; aynı zamanda gelecek sezon düşecek olan yabancı sınırını da göz önünde bulunduran Fenerbahçe listesinin en başına Nuri Şahin’i yazdı.
Yaşadığı sakatlıklardan kurtulan ve geçen sezon Dortmund’da 18 maçta forma giyerek yeniden eski günlerine dönüş sinyalleri veren 29 yaşındaki futbolcuyla kurulan temaslardan olumlu sonuç alındığı öğrenildi.
Alman deviyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Nuri’nin bu durumunu da pazarlıklarda avantaj olarak kullanmak isteyen sportif direktör Damien Comolli’nin, temaslara başladığı ifade edildi.

Üst sınır 5 milyon Euro

Teknik direktör Phillip Cocu’nun da sistemine uyacağını belirtmesiyle bu transfer için iştahı kabaran Sarı-Lacivertli yönetim, olabilecek en uygun bonservis bedeliyle işi bitirmeyi hedefliyor.

Nuri için Dortmund’un isteyeceği bonservis bedeline göre hareket edilecek. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler