Fenerbahçe, Ümraniyespor'un Konuğu Oluyor! İşte 11'ler, Maç Saati Ve Kanalı

Ali Bozkurt
23.01.2023 - 08:19 | Son Güncellenme: 23.01.2023 - 19:05

Süper Lig 20. haftanın kapanış maçında Ümraniyespor sahasında Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Maç hangi kanalda, ne zaman ve ilk 11'ler gibi detaylar haberde.

Fenerbahçe, Ümraniyespor'un Konuğu Oluyor! İşte 11'ler, Maç Saati Ve Kanalı

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın Antalyaspor'u mağlup ettikten sonra Fenerbahçe ile puan farkı 7'e yükseldi. Sarı-Lacivertliler, farkın açılmaması için Ümraniyespor deplasmanına mutlak 3 puan parolasıyla çıkıyor. Zorlu karşılaşmada muhtemel ilk 11'ler belli oldu. İşte maça dair detaylar...

Ümraniyespor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Ümraniyespor - Fenerbahçe maçı 23 Ocak Pazartesi günü saat 20:00'de oynanacak. Müsabaka beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak. Ayrıca karşılaşmayı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden de canlı olarak takip edebilirsiniz.

11'ler belli oldu

Ümraniyespor: Orkun, Popov, Allyson, Glumac, Onur, Sackey, Oğuz, Kartal Kayra, Onur, Adel, Umut.

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Ferdi Kadıoğlu, Samet Akaydın, Attila Szalai, Lincoln Henrique, İrfan Can Kahveci, Willian Arao, Miguel Crespo, Diego Rossi, Enner Valencia, Michy Batshuayi.

Fenerbahçe'de 2 oyuncu kadrodan çıkarıldı

beIN Sports'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe'de Joshua King ve Osayi Samuel, sakatlıkları nedeniyle Ümraniyespor maçı kadrosunda yer almıyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Bol'a cevap: YALAN
Habere Git

Pedro sakat

Sarı-lacivertlilerde sakatlığı bulunan Joao Pedro, Ümraniyespor mücadelesinde takımını yalnız bırakacak. 

6 isim kart sınırında

Serdar Aziz, Attila Szalai, Mert Hakan Yandaş, Gustavo Henrique, Miguel Crespo ve Ferdi Kadıoğlu kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek.

Deplasmanda 5 galibiyet

Fenerbahçe, bu sezon 8 deplasman maçında 5 galibiyet almayı başardı. 8 karşılaşmada 5 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Kanarya, 16 puan topladı.  Rakip filelere 18 gol gönderen sarı-lacivertliler, kalesinde ise 7 gol gördü.

İlgini Çekebilir
Necati Ateş'ten Fenerbahçe'ye cevap! "Evladıma kadar gelen ölüm tehditleri..."
Habere Git

Cezası bitti

Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kart sonrası 2 maç ceza alan İrfan Can Kahveci'nin cezası sona erdi. Yıldız oyuncu teknik adam Jesus'un görev vermesi halinde forma giymesi bekleniliyor. 

Bilet yasağı

Ümraniyespor, Ümraniye Şehir Stadı’nda oynanacak olan Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak açıklama yaptı. açıklamada şu ifadeler yer aldı; ''Bu mücadelede logosuz, TFF ve Fenerbahçe logolu Passolig kart sahiplerine bilet yüklemesi yapılmayacak.'' denildi. Bu kartlardan alım yapmış kişilerin ise biletlerinin iptal edeceği açıklandı. 

VAR hakemi belli oldu

HangiKredi Ümraniyespor - Fenerbahçe maçının VAR hakemi Mustafa Öğretmenoğlu oldu

Senin için hazırladığımız haberler