Fenerbahçe'de 3 ayrılık!

Aleyna Gürgen
25.06.2024 - 10:36 | Son Güncellenme: 25.06.2024 - 11:00

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de ayrılık çanları çalıyor. Sarı-Lacivertli ekipte 3 futbolcu ile yollar ayrılıyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de 3 ayrılık!

Fenerbahçe'de yeni sezon için kadro çalışmaları sürüyor. Sarı-Lacivertli takımda Miha Zajc, Rade Krunic ve Luan Peres ile yolların ayrılacağı iddia edildi.

Peres ay sonunda Fenerbahçe'den ayrılıyor

FotoMaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe'de Luan Peres ile yollar ayrılıyor. Ekibe geldiğinden beri yaşadığı sakatlıklar nedeniyle istenilen performansı sergileyemeyen Luan Peres'in ay sonunda Fenerbahçe'den ayrılacağı kaydedildi. 29 yaşındaki Brezilyalı stoper 2022 yaz transfer döneminde 5 milyon 230 bin Euro bonservis bedeli ile Marsielle'den Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. 

Fenerbahçe'de 23 maçta forma giyen Peres bin 708 dakikalık sürede 1 gol ve 1 asist kaydetti.

Krunic ve Zajc da gidiyor

Milliyet ise Fenerbahçe'deki iki ayrılığı daha aktardı. Fenerbahçe'nin geçen sezon istediği süreleri alamayan Miha Zajc ile beraber, Milan’dan alınan Rade Krunic ile yollarını ayıracağı belirtildi. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe ile anılan Höjbjerg'den flaş Tadic sözleri!
Habere Git

Krunic ve Zajc için 7 milyon ödenmişti

Miha Zajc, 2019'da 3,5 milyon Euro bonservis bedeli ile FC Empoli'den Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. 29 yaşındaki Slovenyalı futbolcu bir dönem kiralık olarak Genoa'ya gönderildi. Zajc, Fenerbahçe için 123 maçta sahaya çıktı ve 20 gol ile 7 asist kaydetti.

Rade Krunic ise Milan'dan 3,5 milyon Euro bonservis ile Fenerbahçe'ye transfer oldu. Krunic, Sarı-Lacivertli ekip için 18 maçta 1 asist buldu. 

Senin için hazırladığımız haberler