Fenerbahçe'de gönderilecek futbolcular belli oldu! 5 isim...

05.01.2022 - 11:55 | Son Güncellenme: 05.01.2022 - 12:30

Teknik direktör belirsizliği devam eden Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı lacivertlilerde gidecek oyuncular da belli oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de gönderilecek futbolcular belli oldu! 5 isim...

Süper Lig ilk yarıyı lider Trabzonspor'un 14 puan gerisinde 32 puanla 4. sırada bitiren Fenerbahçe'de gözler Ocak ayı transferine çevrilmiş durumda. 

5 futbolcuyla yollar ayrılacak

Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktörünü henüz belirleyemeyen sarı lacivertlilerde, takımdan ayrılacak futbolcuların isimleri de netleşiyor. Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçe'de yolların ayrılması planlanan 5 futbolcu şöyle...

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de hareketli saatler! İşte Löw'ün Başkan Ali Koç'tan istekleri
Habere Git

Marcel Tisserand

28 yaşındaki Fransız stoperin performansından genel olarak memnun olunsa da, Tisserand takımın en yüksek maaş alan 3-4 futbolcusundan biri olması nedeniyle gönderilecekler listesine girdi. Bu sezon 18 resmi maçta forma giyen tecrübeli oyuncuya Almanya'dan talipleri olduğu belirtiliyor.

Luiz Gustavo

Yıllık 4 milyon euro maaşı ile takımın en çok kazanan ismi olmasına rağmen eski performansından uzak olması nedeniyle gönderilmek isteniyor. 34 yaşındaki Brezilyalı ön libero ülkesinde bazı kulüplerle transfer görüşmeleri yapıyor. Gustavo bu sezon 19 maçta sahaya çıkarken, 1 gol ve 1 asist üretti.

Jose Sosa

Arjantinli futbolcu yine maaşı yüksek olduğu için radara takılan isimlerden. Çok sık sakatlanması ve performansının düşük olması da satış listesinde olmasına neden olan bir sebep. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek 36 yaşındaki futbolcuyu devre arası göndermek için yoğun çaba var. Jose sosa 16 resmi maçta 951 dakika forma giyip, 1 asist yaptı.

İlgini Çekebilir
İtalyanlar duyurdu! Berke Özer'de son dakika...
Habere Git

Max Meyer 

Sezon başında transfer edilen Alman futbolcunun performansı Fenerbahçe seviyesinde görülmüyor. Kontenjanın boşalması için feda edilebilir. Yeni gelecek hocanın kararı belirleyici olacak ancak ayrılma ihtimali hayli yüksek. 26 yaşındaki orta saha 10 maçta 414 dakika oynarken 1 golü Avrupa'da attı.

Diego Rossi

Sezon başında takıma katılan bir başka isim olan Uruguaylı kanat oyuncusu, bulunduğu bölgedeki kalabalık nedeniyle kulübeye oturdu. Kiralık kontratı sezon sonunda bitecek olan 23 yaşındaki futbolcu kontenjan dolluğu nedeniyle devre arası gönderilebilir. 21 resmi maçta 1101 dakika oynayan Rossi, 2 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler