Fenerbahçe'de 6 eksik! Giresunspor maçında sahada olmayacaklar...

22.09.2021 - 10:32 | Son Güncellenme: 22.09.2021 - 12:34

Fenerbahçe, GZT Giresunspor ile oynayacağı karşılaşmayı kazanmak istiyor. Sarı-lacivertlilerde 6 futbolcu Giresunspor maçında yok. İşte o isimler...

Fenerbahçe'de 6 eksik! Giresunspor maçında sahada olmayacaklar...

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'de son maçta Başakşehir'e 2-0 kaybeden Fenerbahçe, Süper Lig'in 6. haftasında yarın GZT Giresunspor'u konuk edecek. Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Detaylar haberde...

Fenerbahçe çıkış peşinde

Bu sezon resmi maçlardaki ilk mağlubiyetini geçtiğimiz hafta Medipol Başakşehir'e karşı alan sarı-lacivertliler, Giresunspor'u yenerek çıkışa geçmek istiyor. Teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki sarı-lacivertliler, haftaya 10 puan ve averajla 6. sırada girdi.

Fenerbahçe'de 6 eksik

Fenerbahçe, GZT Giresunspor karşısında 6 futbolcusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan İrfan Can Kahveci, Nazım Sangare, Marcel Tisserand ve Jose Sosa, Giresunspor karşısnda forma giyemeyecek.

Zajc ve Serdar'da son durum

Bu isimlerin yanı sıra, sakatlıklarını atlatan ve çalışmalara başlayan Miha Zajc ile Serdar Dursun'un da kadroda olması beklenmiyor. Zajc'ın hafta sonunda çalışmalarda olması öngörülüyor.

Crespo ve Burak ilki yaşayacak

Fenerbahçe'de yeni transferlerden Miguel Crespo ve Burak Kapacak ise teknik direktör Vitor Pereira'nın şans vermesi halinde ilk kez sarı-lacivertli formayı giyebilecek.

Senin için hazırladığımız haberler